News

Spicy: groot deel van thuiswerkers had seks onder werktijd

De coronapandemie heeft heel wat vervelende gevolgen op de wereld. Er zijn geen feestjes, je kan niet meer uiteten en je bent heel veel thuis. Dat laatste is voor veel mensen lastig. Gelukkig heeft het virus ook wat positiefs opgeleverd. Uit onderzoek blijkt dat het (solo)seksleven van veel Nederlanders in verbeterd.

Door corona hebben meer mensen soloseks

Door het coronavirus zit heel Nederland veel meer thuis. Hierdoor heb je minder prikkels van buitenaf en moet jij het zelf spannend maken. Hoe kan je nou beter een dag upspicen dan met een potje rampetampen? Met jezelf of met iemand anders. LotteLust deed onderzoek naar het seksleven van 739 Nederlanders in coronatijd en kwam met een aantal opvallende conclusies.

Seks onder werktijd

Je zit de hele dag thuis en dat is terug te zien in de cijfers. Meer dan de helft  (54%) van de ondervraagde masturbeerde onder werktijd! Ook gaf 36% aan dat ze seks hadden met iemand anders onder werktijd. 5% Heeft zelfs tijdens een meeting lopen flikflooien met zichzelf of met iemand anders! Seksend je geld verdienen, het kan als je thuiswerkt. 

Meer mensen hadden soloseks

Uit het onderzoek blijk ook dat meer mensen dit jaar seks hadden met zichzelf. Voor de pandemie deed 31% van de deelnemers het wel eens met zichzelf. In de pandemie is dit percentage gestegen naar 35%. Oelala! 

Seksdip

Helaas is de lockdown niet goed voor ieder seksleven. Zo’n 23% heeft aangegeven dat ze minder seks hebben gehad sinds de lockdown. Ook zegt 7% dat hun seksleven saaier is geworden. Anneloes Nieuwenhuijse van LotteLust.nl heeft wel een verklaring voor deze opvallende cijfers. “Door de coronamaatregelen hebben stellen meer tijd voor elkaar, maar tegelijkertijd zitten ze op elkaars lip en dat kan voor irritaties zorgen. Bij iedereen pakt dat anders uit. Het ene stel maakt gebruik van de extra tijd samen en duikt vaker het bed in. Het andere stel zoekt juist momenten om alleen te zijn.”

Check onze favoriete sekstoys hieronder!

 
Bron: lottelust.nlBeeld: Unsplash: Dainis Graveris

Must reads 👀