News

Love it: Dua Lipa brengt samen met PUMA deze toffe sneakers uit

Dua Lipa kennen we niet alleen van haar muziek, ook staat ze bekend om haar fantastische kledingstijl. Wij zijn soms jaloers op de outfits die ze rockt! En dat niet alleen, de boss babe heeft nu ook een toffe samenwerking met schoenenmerk PUMA.

Er zijn maar weinig momenten waarop de outfits van Dua Lipa niet on fleek zijn. Deze babe weet altijd de ogen op zich te richten door haar fantastische kledingstijl. Niet zo gek dus ook dat PUMA en Dua Lipa de handen ineen sloegen om samen te werken. Eerder had ze al een kledingcollectie in samenwerking met Pepe Jeans London, maar nu dus ook met PUMA. Deze samenwerking is ook haar eerste solocampagne met het sportmerk.

Mayze sneaker x Dua Lipa

De campagne gaat om de Mayze sneaker, een PUMA ontwerp met een dikke zool en stoer uiterlijk. "De Mayze past perfect bij mij, zowel op het podium als daarnaast", vertelt Dua Lipa. Dua Lipa werkte al eens eerder samen met PUMA, ze maakt namelijk ook deel uit van hun platform She Moves Us. We love it! Je scoort de Mayze sneaker voor €100,-. bij o.a.s. de Bijenkorf en PUMA.com. 

 

Beeld: Ace en Tate
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved