Beauty

Hallo smooth huidje: deze skincare gebruikt Gigi Hadid

We love Gigi Hadid en zijn stiekem een beetje jaloers op haar perfecte huid. Gelukkig vertelt Gigi aan Vogue welke skincare ze precies gebruikt. En goed nieuws: daar zitten ook veel budgetproof producten bij!

Deze skincare gebruikt Gigi Hadid

Sinds Gigi Hadid is bevallen van haar dochtertje gebruikt ze veel meer natuurlijke producten voor haar huid. Ze is vooral fan van Tata Harper, een duurzaam merk. Maar, ze gebruikt ook budgetproof producten! Zoals deze Garnier Skin Active reinigingsdoekjes met micellair water. De gezichtsreiniger die ze het liefst na shoots gebruikt om haar make-up eraf te halen is deze van Cetaphil. Onwijs mild omdat er geen parfum en alcohol in deze reiniger zit en daarom perfect als je een gevoelige huid hebt. We like!

Dat Gigi supernuchter is gebleven door haar Nederlandse moeder, zien we ook in een grappig feitje dat ze deelt met Vogue. Ze heeft van haar moeder namelijk geleerd om een beetje tandpasta op haar puistjes te smeren voordat ze gaat slapen. Dan drogen ze goed uit en is haar huid 's ochtends weer  flawless. Gigi benadrukt ook om niet te streng voor jezelf te zijn, zelfs zij heeft last van onzuiverheden en donkere kringen onder haar ogen, ook al is ze een topmodel. 

Nog meer tips van Gigi

Naast skincare deelt Gigi in deze video nog meer tips. Ze was nooit echt een beautymeisje, maar sinds ze vaker wordt gefotografeerd draagt ze meer make-up. Door die foto's weet ze namelijk beter wat voor make-up het beste bij haar past. Zo is ze fan van Charlotte Tilbury en draagt ze graag de Wonderglow Face Primer en de Hollywood Flawless Filter. Ook is Gigi fan van Maybelline. Niet zo gek, want ze is ook hét gezicht van dit beautymerk. Zo is er bijvoorbeeld de Maybelline x Gigi Hadid collectie.

Gigi gebruikt zelf de Maybelline Fit Me Matte + Poreless Liquid Foundation en de bekende Anti-age Concealer voor de donkere kringen onder haar ogen. Ze maakt haar basis af met de Fit Me! Powder van het merk en dit wenkbrauwpotlood. Benieuwd naar alle beauty en skincare van Gigi Hadid? Check dan de video hieronder.

 

Bron: Vogue | Beeld: Pexels
LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved