News

YUM: binnenkort is KitKat ook in vegan variant te verkrijgen

'Have a break, have a KitKat'. Wie is er nou niet gek op het heerlijke stuk chocolade genaamd KitKat? Lijkt KitKat jou ook zo lekker, maar kun je het niet eten omdat de chocolade niet vegan is? Dan hebben we goed nieuws. Maak je maar klaar om je eerste KitKat te proeven: binnenkort is de overheerlijke chocolade namelijk ook in vegan variant te verkijgen.

De smaak van de KitKat blijft helemaal zoals we 'm gewend zijn, alleen zal er qua bestandsdelen het een en ander veranderen. Zo wordt de koemelk, die aanwezig is in de normale variant, vervangen door rijstmelk. En daarnaast wordt de reep nóg beter. KitKat Vegan wordt namelijk gemaakt van 100 procent duurzame cacao. 

Nieuw: Kitkat Vegan

De vegan variant zal 'KitKat V' gaan heten en Nestle hoopt de nieuwe variant in 2021 in de schappen te hebben liggen. Op de verpakking van de variant vind je het keurmerk 'Rainforest Alliance'. Een keurmerk voor arbeidsomstandigheden, milieu en natuurbehoud voor producten uit regenwoud gebied. Naast lekker, ook nog eens eerlijk. Genieten!

Bron: KitKat, Nestle | Beeld: Nestle
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved