News

DoorZuipuh wordt hét nieuwe drankspel voor wanneer de ouderwetse avonden weer doorgaan

De zaterdagavonden zoals we ze het liefste zien hebben we inmiddels al een hele tijd niet meer meegemaakt. Door alle maatregelen in verband met het coronavirus zijn samenkomsten verboden. Maar we blijven positief en gaan ervan uit dat we op een gegeven moment gewoon weer ouderwetse gezellige avonden kunnen hebben. En als het moment daar is: dan wordt DoorZuipuh jullie favo drankspel!

NIX onder 18: Geen 18? Geen alcohol.

Er bestaan al heel veel verschillende drankspellen. Zo is ‘bussen’ bijvoorbeeld groot favoriet, net zoals veel andere kaartspellen. Maar het spel ‘DoorZuipuh’ bevat zelfs een speelbord. Het heeft wel iets weg van Monopoly, maar dit spel is alleen bedoeld voor meerderjarigen. Wij leggen ‘m uit!

Drankspel DoorZuipuh

Eigenlijk heeft het spel niet heel veel uitleg nodig. Op de afbeelding hieronder kun je zien dat het speelbord heel veel lijkt op het bordspel van het bekende spel Monopoly. Je kiest een pionnetje uit, gooit de dobbelsteen en je komt op een vakje terecht. Op ieder vakje staan verschillende opdrachten als: ‘drink 3 slokken’ of ‘Steen, papier schaar’. Je voert de opdracht van het vakje waar je op staat uit. Simpel, toch? Je koopt het spel voor €20,95 via deze website. Laat die gezellige avondjes maar snel weer komen!

Beeld: Drankspelkoning.nl

Must reads 👀