News

Temptation Island-Christian heeft een nieuwe vriendin

Kort na het laatste seizoen van Temptation Island ging het Vlaamse stel Christian en Angela uit elkaar. Heftig, want zij waren op dat moment al acht jaar samen! Nu lijkt het dat Chrisitan een nieuwe liefde heeft… Oeh la la!

Temptation Island-Christian heeft een nieuwe vriendin

Christian deelde een video op zijn Instagram story waarin het lijkt dat hij een nieuwe lover heeft. Je ziet Christian in een auto zitten met Belinda Denoire, die hem een kus geeft op zijn wang. Hij heeft haar ook in de video getagd, mét een hartjes-emoji. Oeh! Dit betekent natuurlijk niet direct dat de twee een stel zijn, maar het is wél een beetje verdacht dat Christian de story binnen zes uur weer verwijderde… Hmm, wij zijn benieuwd of dit verhaal nog een staartje krijgt. 

View post on Instagram
 

De breakup met Angela

Christian Candelaria en Angela Liridona waren tijdens het vorige seizoen van Temptation Island een true powerkoppel. Wij konden het daarom ook moeilijk geloven dat de liefde tussen de twee not meant to be was. Angela schreef destijds in haar Instagram-story: “Ik wil jullie via deze weg laten weten dat Chris en ik recent hebben besloten om elk onze eigen weg op te gaan. We hadden al een jaar wat moeilijkheden in onze relatie; onze mening over huwen was er daar één van.” Inmiddels lijkt Christian dus moved on te zijn van deze breakup

Temptation Island: Love or Leave

Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is gestart! Monica Geuze en Kaj Gorgels presenteren dit seizoen, in het romantic Italië. Er staan inmiddels drie afleveringen van Temptation Island online en het is nu al juicy. De knappe Bowy en beauty Carré werden al naar huis gestuurd. Vooral het afscheid van Carré viel zwaar, alle meiden waren in tears. Stiekem houden we van alle drama die Temptation Island brengt. 

Ben je benieuwd naar wat we in aflevering vier van Temptation Island te zien krijgen? Je leest het hier

Bron: lovereality.nlBeeld: RTL

Must reads 👀