News

Met dit wijnfles-cijferslot bescherm jij jouw favo wijn tegen indringers

Wie van wijn houdt zal het wel herkennen: heb je eindelijk een lekkere fles wijn ontdekt, komt iemand anders in huis er ook achter dat ‘ie wel heel lekker is en is de fles binnen no-time leeg. Pfff, daar gaat je lekkere glas wijn voor vanavond. Of toch niet? Met dit wijnfles-cijferslot bescherm jij jouw favoriete fles wijn tegen indringers, en weet je zeker dat niemand ‘m opdrinkt. Handig!

Een dop van de fles afdraaien en je glas vervolgens vullen met wijn is een makkie. Maar een cijferslot kraken, de dop van de fles afdraaien en je glas vullen met wijn is al een veel grotere klus. En die moeite, die neemt waarschijnlijk niemand. Zo wel: dan moet je gewoon een steengoede cijfercode bedenken, zodat ‘ie zo moeilijk mogelijk te kraken is.

Het wijnfles-cijferslot

Een hele handige gadget voor jezelf (als je van wijn houdt), maar ook nog eens superleuk om cadeau te geven. Het wijnfles-cijferslot is verkrijgbaar op de website van FavouriteStuff.nl, voor €9,95. Op de website staat ook precies beschreven hoe je de cijfercode in kunt stellen. Het slot zal heel wat lege wijnflessen voorkomen, dus tel uit je winst ;-).

wijnslot wijnfles wijnflesslot

Beeld: FavouriteStuff.nl

Must reads 👀