News

Met deze heerlijke oversized bankhang-trui kun jij next level bankhangen

Als je ‘s avonds op de bank ligt om een film of serie te kijken, dan maak je het jezelf het liefst zo comfortabel mogelijk. Pyjamabroek aan, dikke trui aan en een heerlijk dekentje over je heen en voilà. Maar geloof het of niet: het kan nóg comfortabeler. Je kunt nu namelijk next level bankhangen met deze heerlijke bankhang-trui. Een echte musthave!

Een dekentje over je heen is heel fijn, maar een nadeel is dat je lichaam niet helemaal bedekt is wanneer je bijvoorbeeld je telefoon in je handen hebt, of wanneer je op je laptop aan het typen bent. En het is ook vreselijk als je even van de bank af moet om iets te pakken: dan heb je het gelijk koud omdat de deken even af moet. Gelukkig is dat vanaf nu verleden tijd met de bankhang-trui.

Bankhangen met deze bankhang-trui

De oversized bankhang-trui is eigenlijk gewoon een hele grote deken waar je ook met je hoofd en je armen in kunt. Je kunt je er helemaal in verstoppen. En alsof dat nog niet fijn genoeg is, heeft de trui ook nog eens een buidel. Kun je makkelijk al je snacks mee vervoeren ;-). De oversized bankhang-trui is verkrijgbaar op de website van FavouriteStuff voor €34,95. Je kunt ‘m shoppen in de kleuren roze, rood, zwart, grijs en blauw. Veel comfortabeler ga je het niet krijgen, toch?

Beeld: FavouriteStuff.nl

Must reads 👀