Beauty

Buddha To Buddha lanceert nieuwe collectie in samenwerking met Davina Michelle

OMG! Wij hebben goed nieuws. Buddha To Buddha brengt in samenwerking met zangeres Davina Michelle een gouden sieraden collectie uit. En die willen wij hebben! We kennen Buddha To Buddha van haar tijdloze zilveren sieraden, maar de gouden overtreffen al onze verwachtingen. Tijd om onze sieraden collectie aan te vullen.

Buddha To Buddha x Davina Michelle

Het gouden duo is erg blij met de samenwerking. Buddha to Buddha: “Davina is mooi en stijlvol, maar heeft ook een rauw randje. Daar herkennen wij ons in.” Daarnaast was Davina al een lange tijd fan van het merk hierdoor wisten ze zeker dat de kenmerkende stijl van het merk niet verloren zou gaan. Good job Davina, de sieraden stralen verfijning en luxe uit.

Dat wij verliefd op de nieuwe collectie zijn, is ondertussen wel duidelijk, maar we schrokken enorm van het prijskaartje. Een ring heb je voor ongeveer 300 euro, armbanden voor ongeveer 1000 euro en kettingen voor 700 euro. Perfect als je deze kerst op zoek bent naar een duur item waar je héél zuinig op gaat zijn! Dus voor nu kijken wij er alleen met hartjes ogen naar.

Ketting Batul goud 14K

Ring Batul goud 14K

Armband Davina goud 14K

Helix Davina goud 14K

Ring Davina goud 14K

Armband Batul goud 14K

Oorbellen Davina goud 14K

Oorbellen Batul goud 14K

Beeld: Buddha To Buddha
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved