News

Vergeet Prosecco: Choco Secco is hét drankje om mee te proosten op het nieuwe jaar

Wie niet vies is van een alcoholische versnapering heeft vast weleens Prosecco gedronken. Een Italiaanse witte wijn met bubbels, welke vaak wordt gedronken bij feestelijke gelegenheden. Neem bijvoorbeeld Oudejaarsavond. Inmiddels is het einde van dit jaar ook al bijna in zicht. Tijd om voorbereidingen te treffen. Tijd om Choco Secco in huis te halen!

NIX onder 18: Geen 18? Geen alcohol.

Als jij gek bent op chocolade en een glaasje bubbels op z'n tijd ook weleens leeg wil drinken, dan hebben wij een héél lekker drankje voor je gevonden. Een Prosecco is op zich al erg lekker, maar de chocolade variant is misschien nog wel veel meer jouw ding. De Choco Secco is simpelweg een prosecco met cacao-smaak, met een vleugje sinaassappel en vanille.

Choco Secco: dé variant van Prosecco

Je koopt de Choco Secco onder andere via de website van Amazon. Voor één fles betaal je €7,99. Wat ons betreft is de Choco Secco zeker de moeite waard, en een goed drankje om mee te proosten op een goed, gezond 2021. Want toe aan het nieuwe jaar, dat zijn we waarschijnlijk allemaal wel. En dan het liefst onder het genot van een lekker glaasje bubbels!

chocosecco prosecco

Beeld: Amazon
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved