Lifestyle

Guilty: 10 leugentjes om bestwil die echt iedereen wel eens vertelt

Liegen is always a bad idea. Toch kom je vaak in situaties waarin een klein leugentje om bestwil geen kwaad kan… Toch? Dit zijn dé leugens om bestwil, die je vast soms zelf gebruikt. #guilty 

10 Leugentjes om bestwil die iedereen vertelt 

1. Ik ga nu de deur uit 

Oeps! Deze leugen vertel je standaard toch? Want, eigenlijk ben je nog helemaal niet ready om uit huis te gaan. Toch zeg je dat je er nú aankomt. 

2. Bijna klaar 

Ja, je bent echt bijna klaar met die groepsopdracht. Not. Dat wordt mega hard doorwerken dus. Hello slapeloze nacht. 

3. Staat je goed 

Als je moeder, of iemand anders die je niet wil kwetsen een nieuwe outfit aan je showt. Je vindt het niks, maar blijft lief. ‘Staat je goed mam’. 

4. Jij bent echt veel knapper 

De ex van je bestie heeft een nieuwe lover. Iel. Het maakt eigenlijk niet uit hoe die nieuwe lover eruitziet. Want, jouw bestie is veel knapper.  

5. Berichtje? Die heb ik niet gezien 

Dat berichtje had je dus wel gezien. Alleen soms wil je gewoon even niet bereikbaar zijn. Daar is helemaal niks mis mee. 

6. Vanavond ben ik druk, sorry!

Je bent helemaal niet druk. De enige planning die jij hebt is een planning met jezelf. Jawel, een echte Netflix en chill, met chocola en andere snacks op de bank – avond. Heerlijk toch?

7. Het gaat wel

Nee het gaat niet. Soms vind je iets gewoon enorm rot, maar heb je geen zin om er een probleem van te maken.

8. Ik ben niet jaloers 

Stiekem ben je dus echt wel jaloers, maar no way dat je dat laat zien. 

9. Dit heb ik helemaal zelf gemaakt

Vrij vertaald: ik heb het zelf het pak soep opengescheurd en het in een pannetje op het vuur gezet. Lekker soepje he? 

10. Wat een mooie baby!

Baby’s zijn gewoon niet altijd mooi… Zeker pasgeboren baby’s niet. Dit zeg je natuurlijk niet tegen mama. Dus: ‘wat een mooie baby!’

Het volwassen leven valt soms een beetje tegen. De Sims gaf je vroeger een heel ander beeld! Je kunt namelijk niet even snel je raam verkopen als je de pizzabezorger niet kunt betalen en als je ruzie hebt kun je het niet goedmaken door een paar keer te high fiven. En dat zijn niet de enige leugens die De Sims ons heeft verteld… Alle leugens van De Sims lees je hier

Bron: NSMBL | Beeld: IStock

Must reads 👀