News

Cheek2Cheek is dé nieuwe datingapp die matches maakt op basis van poep

Heb jij de jouw winter bae nog niet gevonden? Ben je klaar met al dat swipen op Tinder, omdat je dé perfecte match niet kunt vinden? Misschien is de datingapp Cheek2Cheek dan iets voor jou. En die matcht op euhm, je poep. OMG.

Nieuwe datingapp Cheek2Cheek maakt matches op basis van poep

Nog een nieuwe datingapp horen wij je denken. Nou, Cheek2Cheek is wel een hele bijzondere hoor. Hier wordt namelijk je match bepaald door... Poep. Ja echt waar. Jouw ontlasting zegt namelijk super veel over je. Alleen moet je dan dus wel eerst eventjes een foto van je dikke drol uploaden ;). Er wordt by the way ook gekeken naar je poepgewoontes. Want, vouw jij je wc-papier netjes dubbel? Of maak je een grote prop? Blijf jij lekker lang zitten om je feed te checken? Of is het poepen en go? Al dit soort vragen gaan jou volgens Cheek2Cheek helpen om de perfecte partner te vinden. Wow!

Let's get married
De makers van de app zijn er in ieder geval van overtuigd dat dit dé match maker app wordt. Zo erg overtuigd, dat zij 20.000 (!) dollar betalen voor de bruiloft van jou en je poep bae. Dan moeten jullie alleen wel een dansje doen op het Bibz - P.o.e.p nummer. Grapje. Heb je interesse gekregen in deze spetter(poep) van een app? Dan moet je nog even geduld hebben, want in de komende maand zal de app gelanceerd worden. Daarna is hij meteen beschikbaar voor Apple en Samsung. 

Cheek2Cheek

Als je eindelijk die winter bae aan de haak geslagen hebt. Dan is het altijd nog maar de vraag of die persoon ook de liefde van je leven is. Hoe kom je erachter of iemand de ware is? Hier vind je een checklist. Durf jij te kijken? #areyoutheone

Bron: Beautify | Beeld: IStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved