Celebs

Temptation-Danique heeft een nieuwe look 

We kennen Danique Hogguer natuurlijk van een eerder seizoen van Temptation Island. Hier liet zij Donny Roelvink als een blok voor haar vallen. Als je aan Danique denkt, dan zie je waarschijnlijk meteen haar prachtig rode lokken voor je. Nou, deze zijn verleden tijd. Danique heeft namelijk een nieuwe look. 

Danique Hogguer gaat door het leven als blondie

Danique plaatste een prachtige foto op haar Instagram, waarop ze bijna onherkenbaar is. De girl heeft ineens geen rode haren meer, maar blonde lokken. Stiekem had Danique al een hele tijd geen rood haar meer. Na Temptation Island verfde de redhead haar haren roze! Nu is ze dus weer terug naar een natuurlijke haarkleur. Wat staat het haar goed! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Danique Hogguer (@daniquehogguer) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Danique Hogguer (@daniquehogguer) op

Temptation Island 2020 Love or Leave

Nog maar een maandje en dan komt het nieuwe Temptation Island seizoen op tv. Yay! In dit seizoen zijn er geen verleiders zoals pretty babe Danique te zien. Dit seizoen draait namelijk om echte liefde. De koppels zullen omringd worden door knappe singles en gaan op die manier de ultieme relatie test aan. Dit spannende avontuur wordt gepresenteerd door besties Monica Geuze en Kaj Gorgels.Wij zijn excited. Het seizoen is in november eindelijk te zien.

Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved