Food

Dit zijn de 5 lekkerste vegan restaurants in Amsterdam

Ga jij binnenkort een dagje naar Amsterdam met je vriendin en wil je na een lange dag shoppen lekker dineren? Wij hebben de lekkerste vegan restaurants voor je opgezocht.

Vegan restaurants in hartje Amsterdam

Kleine tip: twijfel je nou of je een vegan lifestyle wil beginnen, ga dan een keertje bij een vegan restaurant eten om te proeven of je het lekker vindt. Mis je bijvoorbeeld kipnuggets of spareribs dan kun je de afweging maken of het wel echt bij je past. Wat verandert er als je voor een vegan lifestyle gaat? De kipnuggets en spareribs waar we het net over hadden, die kun je vanaf nu op je buik schrijven. Je neemt geen vlees, vis of dierlijke producten zoals zuivel en eieren. Dat lijkt misschien niet veel, maar is een enorme verandering in je eet patroon. Toch kan vegan eten super lekker zijn. Bezoek een keertje een van deze restaurants voor je eerste of honderdste ervaring met vegan eten. Jammie!

1. Bonboon
Bonboon is een leuk veganistisch restaurant op het KNSM-eiland in Amsterdam. Gedreven door liefde voor dieren, lekker eten en goede wijn. Ook erg belangrijk de wijn! Ze serveren drie- vier- of vijf gangen menu’s.

View post on Instagram
 

Must reads 👀