Series & Films

Er zijn twee nieuwe Islanders in de villa en wij zijn exited

Hebben jullie ook zo lang gewacht op het nieuwe Love Island seizoen? Dit seizoen begint goed, want  de afleveringen worden nu al lekker juicy. De islanders zitten pas een paar dagen in de villa, maar toch ontstaan er nu al kleine romances en vloeien er al wat tranen. Wij houden je graag op de hoogte van al het Love Island nieuws!

Love Island-Fabiënne trekt naar andere Islander toe 

Fabiënne koos ervoor om een koppel te vormen met Remco. Toch is het niet Remco naar wie zij toetrekt. Het lijkt er namelijk op dat de vonk begint over te slaan tussen Fabiënne en Mattheus. Hier is Raphaëlla niet zo blij mee! Het maakt haar erg verdrietig en ze snapt er helemaal niks van. 

Nieuwe deelnemers

Twee nieuwe Love Island Nederland 2020 deelnemers 

Net nu Iman dacht dat zij misschien wel al naar huis zou moeten, omdat ze niet meer in een koppel met Remco zit.  Komen er maar liefst twee nieuwe Islanders binnen. De beauties Alexandra en de knappe Kai! Met wie zullen zij een koppel gaan vormen? We keep u posted. ;)

Heb jij het vorige Nederlandse seizoen van Love Island gezien? Vond jij Victoria en Ziggy ook cute samen? Het lijkt erop dat deze twee Islanders niet meer samen zijn, how sad! Hier kun je meer lezen over Victoria en Ziggy's break-up. 

Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved