Series & Films

Deze series en films zijn nieuw op Netflix in augustus #2

Het enige wat je nodig hebt om een meisje blij te maken is een comfortabele bank, een kopje thee en Netflix. Wat zouden we toch zonder Netflix moeten? Maar net als met vrienden is er ook een tijd van komen en gaan bij series & films. Elke maand worden er series en films verwijderd, maar verschijnen er ook weer nieuwe titels op Netflix. Girlscene zet iedere keer alle series en films die nieuw zijn op Netflix voor je op een rij.

Nieuwe series Netflix augustus:

1. The 100 (vanaf 18 augustus, 7 seizoenen te zien)

Het slotseizoen staat op Netflix. In dit laatste zevende seizoen ga je zien hoe de groep die overblijft probeert de Sanctum opnieuw op te bouwen, terwijl er weer een andere dreiging ontstaat. 

2. Trinkets (vanaf 25 augustus, 2 seizoenen te zien)

Drie tienermeisjes willen volwassen worden en besluiten allerlei vriendschappen op te bouwen. Zo ontmoeten ze mensen die dezelfde passie delen als hen: winkeldiefstal.

3. Million Dollar Beach House (vanaf 26 augustus)

Ken jij Selling Sunset al? Dan is dit een heel leuk alternatief. De realityserie gaat over vrouwelijke makelaars die proberen mega huizen te verkopen in New York. Kijken dus!

 

Nieuwe films Netflix augustus:

1. No Strings Attached (vanaf 15 augustus)

Emma en Adam zijn al een lange tijd goed bevriend, maar na enige tijd besluiten ze ook een seksrelatie aan te gaan. Alleen laat dat nou in de weg komen van hun vriendschap. Waar kiezen de twee voor?

2. Onze Jongens in Miami (vanaf 15 augustus)

Na de eerste ‘Onze Jongens’ film, is het tijd voor een tweede. We kunnen er geen genoeg van krijgen. In deze film gaan drie strippers naar Miami om een stripclub op te bouwen en te runnen. Als ze daar zijn ontstaat er concurrentie en staat het gebouw half op instorten…

3. 13 Going on 30 (vanaf 16 augustus)

Wanneer Jenna haar dertiende verjaardag viert bij haar thuis, nodigt ze al haar populaire klasgenoten uit. Samen doen ze een spelletje, waarbij Jenna wordt opgesloten in de kast. Daar doet Jenna een wens. Ze wenst namelijk dat ze 30 jaar is. De volgende dag wordt ze wakker en haar wens is in vervulling gegaan.

 

4. A Star Is Born 

Ally (Lady Gaga) ontmoet de zanger Jackson Maine (Bradley Cooper) in een bar. De twee worden verliefd op elkaar en Ally lijkt talent te hebben. Ondertussen kampt Jackson met tinnitus en is hij alcoholverslaafd. Een film met drama, maar ontzettend mooie muziek. Goed nieuws, want je kan hem nu gewoon zo vaak afspelen als jij wil.

5. All Together Now (vanaf 28 augustus)

Amber wil graag gaan studeren aan de Carnegie Mellon-Universiteit. Ze is een muzikale studente. Haar werk en privéleven gaan haar goed af. Toch heeft ze een aantal moeilijke geheimen. Wanneer haar dromen in gevaar komen door obstakels, moet Amber doorzetten.

6. Footloose (vanaf 29 augustus)

Ren verhuist van Boston naar een zuidelijke plaatsje Bomont, waar het een stuk minder leuk is dan in de grote stad. Na een heftig ongeluk in het dorp, neemt de gemeenteraadslid en dominee Shaw Moore een besluit: harde muziek en dansen is verboden. Ren trekt zich daar niks van aan. Tegelijkertijd wordt hij verliefd op de dochter van de dominee.

 

Bron: Netflix-Nederland | Beeld: 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved