News

Oh no! Er komt geen nieuw seizoen van Temptation Island

Het is alweer een poosje geleden dat we konden genieten van het knallende laatste seizoen van Temptation Island. Reikhalzend keken wij alweer uit naar een nieuwe dosis drama in paradise, maar helaas hebben we vandaag slecht nieuws voor jullie. Er komt voorlopig géén nieuws seizoen van Temptation Island. Oh no! 

Temptation Island 2021 is geschrapt

Vorig seizoen was het echt smullen geblazen met alle drama rondom de kandidaten uit Temptation Island. Vreemdgaan, ruzies en zelfs kandidaten die naar huis werden gestuurd, alles zat erop en eraan. Als jij al aan het aftellen was naar een nieuw seizoen, dan hebben we helaas slecht nieuws voor je. We just can’t, maar er komt dus voorlopig géén nieuw seizoen van Temptation Island. Oh no! De coronacrisis is hier de boosdoener van. SBS Belgium, het moederhuis van de televisiezenders VIER, VIJF en ZES, bevestigt namelijk dat we het realityprogramma’s niet kunnen verwachten in 2021. RTL werkt voor programma’s als Temptation Island altijd samen met dit Belgische productiehuis. Ook Expeditie Robinson gaat niet door. Sad!

Het zou wel kunnen dat ‘Temptation’ en ‘Expeditie Robinson’ in het najaar van 2021 nog worden opgenomen. SBS houdt die optie voorlopig nog open. Fingers crossed!

Bron: HLN | Beeld: RTL

Must reads 👀