News

Deze gadget houdt al jouw drank koud (en is perfect voor een dag aan het strand)

Tijdens de zomerse dagen trekken we allemaal massaal naar plekken waar we optimaal van de zon kunnen genieten. Het strand, of het park bijvoorbeeld. Een koud wijntje mag eigenlijk niet ontbreken, maar helaas is het niet zo makkelijk om wijn koud te houden terwijl je aan het strand ligt. Daar komt verandering in. Met deze Cubicool neem je makkelijk wijn mee, en zorg je ervoor dat de wijn altijd koud is.

Wijn meenemen naar het strand wordt een stuk makkelijker met behulp van deze handige gadget. Er pas maar liefst 5 liter drank in de Cubicool, dus dat moet genoeg zijn voor een middagje met vriendinnen. Ook hoef je niet uit plastic bekertjes te drinken, want je hangt eenvoudig zes 'echte' wijnglazen in de houders aan de zijkant van de tas. Aan de zijkant van de gadget zit een 'kraantje' waarmee je de drank zo in je glas giet. Je kunt wijn in tas doen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon iedere andere drank in de zak gieten. Een mojito of een andere verkoelende drank, terwijl je van de zon ligt te genieten? Dat wil je.

Cubicool

De Cubicool is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zowel met print, als zonder. De handige koeltas kost ongeveer 50 euro. Als je de drank in de Cubicool giet, dan is deze zeker vijf uur lang koel. Tegen die tijd is de tas vast leeg, of niet? ;-). De handige koelbox is te verkrijgen via deze website. Maak je maar vast klaar voor jaloersmakende blikken terwijl je op het strand verschijnt met deze gadget, want die zul je onbetwijfeld krijgen. En nu genieten!

cubicool
Bron, beeld: cubicoolstore

 
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved