News

Mascha van Beautygloss stopt tijdelijk met vloggen (en dit is de reden)

Een paar dagen geleden schreven we al dat Mascha van Beautygloss is bevallen van een dochter, met de prachtige naam: Mila Poppy van Vlierden. Een geluksmoment waar Mascha en Gregor, maar ook de kijkers van Beautygloss, al een hele tijd naar toe hebben geleefd. Nu is er weer een nieuwtje: Mascha maakte vandaag namelijk bekend dat ze tijdelijks stopt met vloggen en dít is de reden.

Een bevalling is sowieso niet niks, laat dat duidelijk zijn. Maar de bevalling van Mascha’s dochtertje Mila verliep helaas niet zoals gebruikelijk. Mila is namelijk geboren met een schouderdystocie. Normaal gesproken wordt bij een bevalling eerst het hoofdje van het kind geboren, waarna de schouders van het kindje volgen. Bij een schouderdystocie gebeurt dit niet. Nadat het hoofdje geboren is, blijft daarbij de voorste schouder hangen achter het schaambot van de moeder. Door de schouderdystocie is het armpje van baby Mila tijdens de bevalling gebroken. Een behoorlijk traumatische gebeurtenis, voor de kersverse ouders Mascha en Gregor.

Beautygloss stopt tijdelijk met vloggen

Op Instagram geeft Mascha aan tijdelijk geen vlogs meer te plaatsen, tot de twee er weer aan toe zijn. Dit mede door de pittige bevalling, en de kraamweek waar ze nu in zitten. “Ook deze week is een combinatie van extreem rozig (we zijn zó verliefd!) maar ook heel veel huilen, praten, aanpassen (kan baby niet op een gebruikelijke manier knuffelen of voeden met het gebroken armpje) en ook moet ik bijkomen van uitgescheurd zijn aan alle kanten en krijg ik flashbacks van de bevalling (gaan we hulp voor zoeken samen)”, schrijft ze op Instagram. Het wordt allemaal wat veel, en daarom last ze een vlogpauze in.

Vlog van de bevalling
Onderaan het berichtje schrijft Mascha dat alles omtrent de bevalling gevlogd is, maar dat ze de beelden nu nog niet gaan delen. “Dat kunnen en willen we nog even niet editen”, schrijft ze. Eerst even bijkomen en zoveel mogelijk genieten van het samenzijn met elkaar, dat is dit mooie gezin natuurlijk heel erg gegund. De twee kunnen in ieder geval rekenen op veel lieve en begripvolle reacties van fans, onder hun post.

View post on Instagram
 

Bron: instagram, solvo.nl | Beeld: brunopress

Must reads 👀