News

Bachelorette-kandidaat Boy brengt boek uit over zijn strijd tegen kanker en depressie

Een groot deel van de Nederlandse kijkers is groot fan van het realityprogramma ‘De Bachelorette’. In het programma strijden 18 mannen tegen elkaar met maar één doel: het hart van Gaby Blaaser veroveren. De mannen zijn veel in het nieuws, en ook kandidaat Boy Leonidas is op dit moment trending topic. Boy heeft namelijk aangekondigd dat hij zijn eigen boek uit gaat brengen, en dit boek heeft onder andere te maken met zijn strijd tegen kanker en depressie.

Toen Boy 25 jaar oud was, werd er teelbalkanker bij hem ontdekt. Zijn leven stond op zijn kop. Tegen Shownieuws vertelt Boy over meerdere momenten in zijn leven die behoorlijk impact op hem hebben gehad. Het overlijden van zijn beste vriend, gediagnostiseerd worden met teelbalkanker, het moeten missen van zijn dochter omdat zij naar het buitenland was verhuisd en nog meer omstandigheden hebben ervoor gezorgd dat hij in een depressie terecht is gekomen. “Toen was het voor mij erop of eronder, en had ik zoiets van: ik moet nu echt met mezelf aan de slag gaan”, aldus Boy.

Van Sh*t Naar Fit Mindset

Boy gooide zijn leven om en ging een transformatie aan om zijn mindset te veranderen. Op Instagram geeft hij aan in een jaar tijd 30 kilo af te zijn gevallen, en  tegen Shownieuws vertelt hij dat hij inmiddels vijf jaar ‘kankervrij’ is. Hij besloot een boek genaamd ‘Van Sh*t Naar Fit Mindset’ te schrijven om zijn verhaal te delen en anderen te kunnen inspireren. Boy: “Het heet van Sh*t Naar Fit Mindset, omdat ik zelf letterlijk van shit naar fit ben gegaan.” Hij hoopt anderen te kunnen helpen met zijn boek. “Ik hoop met dit e-book nog meer mensen te inspireren en motiveren om een betere en fittere lifestyle toe te passen!”, schrijft hij op Instagram.

KWF Kankerbestrijding
Het boek is verkrijgbaar als e-book, en te kopen via deze link. Bij iedere download wordt 50% van de opbrengst gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding. 

Het hele interview met Shownieuws kijk je hier.

View post on Instagram
 

Bron: shownieuws | Beeld: RTL

Must reads 👀