Lifestyle

Meedoen: de beste yoga-videos voor thuis

Yoga is altijd goed voor je lichaam en goed voor je mind. Naast al dat harde werken, is het natuurlijk belangrijk dat je daarnaast lekker ontspant. Laat dat nou met yoga-video's kunnen. Kijk mee, want wij delen de beste video's met jou. 

1. Yoga voor beginners

Begin je net met yoga? Dan is dit het perfecte filmpje voor jou. Milou legt jou precies uit wat je moet doen. Het filmpje duurt twintig minuten en is super relaxt!

2. Yoga voor flexibiliteit

Wil jij flexibeler worden? Adriene helpt jou daarbij. In deze zestien minuten doen jullie veel stretch oefeningen. Hoe cute is trouwens de hond van Adriene!

3. Yoga om gewicht te verliezen

Er bestaat ook yoga om wat kilo's kwijt te raken. Dit keer is het weer Adriene die de 'fat-burning-work-out' met jou in 40 minuten behandeld. Deze video is vooral goed voor je buik (sixpack) en je mind.

4. Goedemorgen yoga

Een hele rustgevende stem en het is ook nog eens buiten in de prachtige Costa Rica. Geniet van de natuur en doe je morning yoga met Juliana.

5. Jennifer Aniston yoga work-out 

Wil jij het klassengevoel hebben? Dan moet je deze yoga-video volgen. Het voelt alsof je wordt meegenomen in de les. En je bent niet de enige die meedoet met POPSUGAR fitness. Super fijn. Wie wil nou niet Jennifer Aniston's lichaam?

Wil je echt goed tot rust komen met yoga? Doe dan deze oefeningen. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved