In dit museum van Anna Nooshin maak jij binnenkort de mooiste instaselfies

News door Linda

Scroll je door jouw eigen saaie social media en droom jij van een on fleek instafeed net als die van alle influencers? Dan hebben wij goed nieuws. In Amsterdam kun jij binnenkort het meest instagrammable museum bezoeken van héél Europa, opgezet door niemand minder dan social media-queen Anna Nooshin herself

Anna Nooshin opent 'Instagram-museum'

Na lang wachten is het eindelijk zover: op 3 juli opent Anna Nooshin de deuren van haar eigen Insta-museum, genaamd 'The Upside Down Amsterdam'. In maar liefst 25 kamers en decors kun je straks samen met jouw besties poseren voor The Gram. Dompel jezelf in chocolade in de Candyworld-room of zwem voor de perfecte instafoto helemaal naar de zeebodem in één van de kamers. 

En voor alle instafoodies, na afloop kun je in het lunchcafé de mooiste foodpics maken voor op jouw feed. 

'The Upside Down Amsterdam' meer dan alleen een museum

Alle tips & tricks weten over hoe je de beste foto's kunt maken? In de toekomst zullen er ook masterclassen gegeven worden aan alle influencers in spé. 

Met het openen van 'The Upside Down Amsterdam' zet Anna Nooshin zich ook volledig in voor goede doel 'Het Vergeten Kind'. Op deze manier wil Anna alle kinderen de kans geven om te kunnen spelen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Upside Down Amsterdam (@upsidedownamsterdam) op

The Upside Down Amsterdam is doordeweeks geopend van 10.00 tot 19.00 en in de weekenden van 10.00 tot 20.00. Een kaartje kost 24,95. Kun je niet wachten? Reserveer hier alvast jouw ticket. 

Bron: The Upside Down | Beeld: BrunoPress