Food

Yum! Dit is de nieuwe Starbucks smaak: 'Ruby Flamingo Frappuccino

Goed nieuws voor alle Frappuccino-lovers van Starbucks. Er is namelijk een nieuwe smaak on the way. Ruby Flamingo Frappuccino is het zoete drankje die jij vanaf morgen kan uitproberen. Hij is ook nog eens felroze, dus perfect voor een Instagram-foto ;) Je hebt tot zondag de tijd! Ga jij hem halen?

Nieuw bij Starbucks: Ruby Flamingo Frappuccino

De nieuwe Starbucks-smaak, Ruby Flamingo Frappuccino is vanaf morgen te verkrijgen in de stores. Het drankje heeft een heerlijke mix van Ruby chocolade, frambozensiroop en daar bovenop een heerlijke dot met roze slagroom. Echt genieten dus! Helaas is het drankje wel heel kort in de winkels, het is namelijk een afsluiter voor de lente en je kan hem dus tot en met zondag krijgen. Wees er dus snel bij want op = op. Say hi to Ruby and bye to Spring!

Ruby Flamingo Frappuccino op Instagram

Het nieuwe drankje mag dan wel heel lekker zijn, maar hij ziet er ook nog eens helemaal top uit. Met een felroze kleur hoort ‘Ruby Flamingo’ eigenlijk helemaal thuis op Instagram. Er zijn zelfs al stickers en gifjes van deze Frappuccino, dus hoe leuk is het om met je drankje een Insta-story te maken?! Oh en vergeet natuurlijk niet de hashtags, want dan kunnen wij ook zien dat jij van die heerlijke Frappuccino geniet. Get everyone jealous..;)

Wil jij weten hoe je met een TikTok zelf een Starbucks Frappé kan maken? Klik dan hier.

Bron: Starbucks | Beeld: iStock, Starbucks

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved