Celebs

Melissa en Gianni maken het geslacht van hun eerste kindje bekend

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Tony Junior vertelt waarom het uit ging met Maan, Rebel Wilson heeft een hele nieuwe levensstijl, Ariana Grande wordt de nieuwe buurvrouw van Leonardo DiCaprio, EOTB-ster Tessa is smoorverliefd en het geslacht van het eerste kindje van Gianni en Melissa is bekend.

EOTB-ster Tessa is smoorverliefd

Ondanks dat EOTB-ster Tessa het erg gezellig had met Dennis, is ze nu helemaal over hem heen. Hij hoeft geen contact meer met haar te zoeken, want Tessa is super happy met haar nieuwe lover. Ze houdt het nog wel een beetje spannend, want veel is hij nog niet te zien op haar Instagram... De spierbundel Ivo Teunissen is de nieuwe lover is van Tessa, hopelijk heeft hij wel alle aandacht voor haar en is hij een beetje trouw. Tessa is niet de enige die een nieuwe lover heeft, maar ook haar EOTB-collega's Evan en Lynn zijn weer gelukkig in de liefde.

Tony Junior vertelt waarom het uit ging met Maan

Na de break-up van de succesvolle artiesten, Tony Junior en Maan kreeg Tony veel aandacht van vrouwen. Dit deed hem helemaal niks, want tijdens een interview met het tijdschrift VIVA vertelde hij klaar te zijn voor een serieuze relatie en niet alleen maar op zoek is naar onenightstands. De twee besloten samen om uit elkaar te gaan. "We houden heel veel van elkaar als mens, maar misschien is het beter om gewoon even uit elkaar te gaan, voordat het op een level komt dat het helemaal niet meer leuk is", vertelde Tony.

De kans dat de twee ooit weer bij elkaar komen is vrij klein, "Kijk, zij is wat jonger dan ik en moet nog meer van de wereld zien. Ik ben dertig – forever twenty-nine noem ik het – en heb al veel vrouwen ontmoet, geproefd. Als ik morgen iemand tegenkom bij wie ik bij wijze van spreken denk: jij bent de mama van mijn kinderen, zal ik later nooit die onrust krijgen van ‘misschien wil ik weten wat er nog meer te koop is’. Maar als je wat jonger bent en minder ervaring hebt… Het eerste huis dat je bezichtigt, ga je ook niet meteen kopen." Wel is Tony heel trouw als hij een relatie heeft, hij noemt zichzelf dan ook een 'trouwe hond', maar als hij single is veranderd hij in een 'losgeslagen hond'. Rebel Wilson heeft een hele nieuwe levensstijl

De 40-jarige Rebel Wilson of beter bekend als 'Fat Amy' uit de Pitch Perfect films is behoorlijk wat kilo's afgevallen en dat in de coronacrisis. Hoe knap is dat? Ze heeft zichzelf een hele nieuwe levensstijl aangeleerd, zo is ze super fanatiek aan het trainen en dat is zeker te zien! Haar fans zijn super enthousiast en vinden het heel knap, maar Rebel zelf is nog zeker niet tevreden over haar lichaam. Natuurlijk is ze heel blij dat het zo goed gaat, maar voor haar streefgewicht moet ze nog even door trainen. Het doel van de hilarische Pitch Perfect-actrice is om aan het einde van het jaar, 75 kilo te wegen. 'Zelfs als je kruipend naar je doel moet, blijf doorgaan. Het is de moeite waard', vertelde ze een tijdje geleden tegen haar fans. ‘Ik weet dat sommige dagen heel frustrerend zijn, je wilt soms opgeven, je ergert je aan het gebrek aan vooruitgang, maar uiteindelijk komt het goed.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rebel Wilson (@rebelwilson) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rebel Wilson (@rebelwilson) op

Ariana Grande wordt de nieuwe buurvrouw van Leonardo DiCaprio

Ariana Grande werkt heel hard voor haar centen en ze heeft zichzelf dan ook maar eens beloond. De 26-jarige zangeres kocht een villa in de bekende Hollywood Hills. Ze huurde de laatste jaren verschillende huizen, maar wilde nu een eigen plek. Hier moest ze een bedrag van 12 miljoen euro voor betalen, maar dan heb je wel de knappe Leonardo DiCaprio als buurman. Ze kan dus altijd even buurten bij hem als er iets op is… Het huis heeft een oppervlakte van 950m2, vier slaapkamers en zeven badkamers. Wow! Er zijn dus gewoon meer badkamers dan slaapkamers... Het nieuwe huis van Ari heeft na de verbouwing twee jaar te koop gestaan, ze is dus ook de eerste bewoner Af en toe zal ze wel wat last hebben van gluurders, aangezien er super veel ramen zijn.

Het geslacht van het eerste kindje van Gianni en Melissa is bekend

Gianni en Melissa, het veel besproken koppel die een telefoon mee smokkelde naar Temptation Island, maakte vorige maand bekend dat ze een kindje verwachten. Melissa is al een tijdje zwanger en het geslacht van hun eerste kindje is dus al bekend. Toch hebben de twee besloten om de spanning nog even te bewaren, zowel voor zichzelf als voor hun volgers. Afgelopen woensdag postte ze een foto op Instagram met de tekst: 'De uitslag zit verstopt in een envelop tot aanstaande zaterdag. Of het nou een jongetje of meisje is, wij zijn supergelukkig.'

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: Getty Images, Bruno Press

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved