News

Word jij de nieuwe eigenaar van Chateau Meiland? Voor dit bedrag staat het kasteel te koop

Ben jij ook zo gek op Chateau Meiland en zit je elke maandagavond te wijnen voor de buis? Dan hebben wij goed en slecht nieuws voor je. De familie Meiland stopt helaas met het Chateau, want ze hebben deze te koop gezet. Wie weet word jij de nieuwe eigenaar van dit kasteel? Dit is het bedrag wat je op je bankrekening moet hebben..;)

Chateau Meiland te koop

In februari werd bekend gemaakt dat de familie Meiland terug gaat naar Nederland. De familie werd bekend door de super succesvolle reality-show Chateau Meiland, een kasteel dat ze opknappen tot een Bed & Breakfast. Heb jij altijd al een groot hotel willen runnen in Frankrijk dan is dit misschien wel je kans, want het chateau staat te koop. Wel moet je een flink bedrag neerleggen. De chateau staat te koop voor een bedrag van €1.250.000,-. Voor dit geld krijg je een kasteel van 950 vierkante meter uit het jaar 1870 en niet te vergeten het heerlijke zwembad..;)

Chateau Meiland stopt

Martien Meiland en Erica Renkema zijn nu nog de eigenaar van het chateau en zij delen wat details op hun site. Bij de beschrijving op hun site staat: “Omdat het kasteel tot 2019 in bezit is geweest van dezelfde familie zijn bijna alle originele details bewaard gebleven. Het gebouw heeft vijftien open haarden met marmeren schouwen. Eiken vloerdelen op de begane grond en eerste verdieping. Paneeldeuren met origineel hang en sluitwerk in het hele pand. Diverse glas in lood ramen.”

Zie hieronder de leukste momenten van Chateau Meiland.

Watch on YouTube

Bron: glamour, rtlboulevard.nl | Beeld: Bruno Press

Must reads 👀