News

Temptation Island 2020: deze koppels zijn nog bij elkaar

Tempation Island 2020 zit er bijna weer op en ook in dit seizoen ging het er heftig aan toe. Verleidingen, overspel en gebroken harten, in de laatste aflevering zullen we er erachter komen of de koppels de Temptation beproeving hebben doorstaan. Benieuwd? lees gauw verder. Let op: in dit artikel geven we spoilers weg.

Zo gaat het nu met de Temptation-koppels 2020

Karim en Roshina

Het hele Temptation-avontuur ging voor dit koppel niet zonder slag of sloot. Tijdens het spel was te zien hoe Roshina langzaam ging twijfelen aan haar vriend. Was hij daadwerkelijk wel zo loyaal? Ook Karim had gemengde gevoelens over hun relatie. Gelukkig blijkt de liefde bij dit koppel uiteindelijk te winnen. Wanneer Roshina haar vriend weer bij het laatste kampvuur ziet, zijn haar twijfels meteen verdwenen. ‘Toen ik hem zag en hij keek naar mij, wist ik: oké, het is goed’. Natuurlijk werd er nog wat gekibbeld over enkele beelden, maar dat werd al snel vergeven. Eenmaal terug in Nederland, wil het koppel volledig voor elkaar gaan en heeft Roshina zelfs besloten om te stoppen met de pil. 

Christian en Angelina

Christina en Angelina, ook wel het power-koppel van dit seizoen. Vóór hun deelname hadden de lovebirds vaak ruzie omdat Angelina snel jaloers was. Ze vertrouwde Christian niet met andere meiden. Door mee te doen aan het programma wilde ze Christian testen of hij de verleiding kan weerstaan en dat is zéker gelukt. Christian bleef trouw aan zijn vriendinnetje en heeft géén een keer omgekeken naar de verleidsters. Het zou ons daarom verbazen als ze na Temptation niet meer bij elkaar zijn. 

View post on Instagram
 

Zach en Simone

Zach was ongetwijfeld de meest besproken deelnemer van dit seizoen. Het koppel kwam later in het spel, maar dat had Zach al snel ingehaald door het net iets te gezellig te hebben met verleidster Romee. Arme Simone, dachten we dan. Zelf vond Zach dat hij niets verkeerds deed en gaf hij Simone de schuld van acties. Het is dan ook geen verrassing voor ons dat het uit is tussen hun, máár in de laatste aflevering vertelt Zach dat hij achteraf wel spijt heeft. ‘Simone is mijn godin en ik ben geobsedeerd. Ik zie haar graag’. Hij vertelt vervolgens dat ze elkaar weleens zien. Toch vertelt Simone later in de aflevering dat ze definitief uit elkaar zijn.

Arda en Elke

Het avontuur van Arda en Elke had een grote plottwist die we allemaal niet zagen aankomen. Het koppel deed mee omdat Elke in hun relatie weleens de grens opzocht, maar wat bleek? Het was Arda die tijdens Temptation Island de mist inging. Hij liet Elke vallen voor verleidster Eline, maar ook deze relatie hield geen stand. Na Temptation Island leek het erop dat Elke Arda een kans wilde geven. Hierop zei Arda nee. Waarom? Hij is namelijk helemaal happy met verleidster Amber. Say what? Amber was degene die na Temption voor hem klaar stond. Daarnaast heeft Amber alles wat hij zoekt in een vrouw. Arda en Amber zijn zó serieus dat ze het zelfs over trouwen en kinderen hebben.

View post on Instagram
 

Laatste aflevering van Temptation Island 2020

De laatste van Temptation Island zal 3 juni uitgezonden worden op RTL 5. Kun je niet wachten? Op videoland is de aflevering nu al te zien. 

Bron: Cosmopolitan.nl, RTLBoulevard.nl | Beeld: RTL

Must reads 👀