News

Oh no! Deze geliefde EOTB-kandidaat wordt ook naar huis gestuurd

Dit seizoen van Ex On The Beach is dramatischer dan ooit tevroen. Elke aflevering worden er nu kandidaten naar huis gestuurd door de extra power die de aangespoelde exen krijgen. Opnieuw moest de groep afscheid nemen van een kandidaat en dit keer was het weer iemand die vanaf het begin in de villa zit…

EOTB-Olivia Talaronek wordt naar huis gestuurd 

Wanneer de volgende ex tijdens een lapdance-sessie tussen Olivia en Dennis haar entree maakt, is de hele groep in shock. Al snel blijkt deze dame zich ook aan het exen harem van Dennis aan te kunnen sluiten. Mandy van Gaalen is de nieuwe ex en krijgt zoals elke ex dit seizoen, extra power. Zij mag namelijk na haar date een ex van Dennis naar huis sturen. Olivia ziet de bui al hangen en pakt alvast haar koffers in. 
Dit blijkt niet voor niets te zijn, want Mandy besluit inderdaad dat Olivia de villa moet verlaten. 


via GIPHY

Komst van EOTB-Julie’s ex Alessandro zorgt voor spanning

Nu Levi zijn pijlen op Celeste heeft gericht, heeft julie het gevoel dat ze bespeeld wordt. En wanneer blijkt dat de twee ook stiekem hebben gezoend, is ze er helemaal klaar mee. Als Julie, Celeste en Nicole naar het strand moeten, komt Julie’s ex Alessandro uit de zee lopen. Wanneer hij aankomt in de villa, wordt meteen bekendgemaakt wat zijn extra power is. Hij mag kiezen of hij een kandidaat wegstuurt of een oude liefde een nieuw leven in blaast. 

Er is nog genoeg drama onderweg, want volgens weggestuurde ex Laurence wordt dit het gekste seizoen ooit.

Beeld: MTV

Must reads 👀