Celebs

Dit is de échte reden waarom Temptation's Elke zoveel is afgevallen

Veel fans maakte zich de afgelopen tijd veel zorgen om het gewichtsverlies van Temptation Island-deelneemster Elke. Na de heftige deelname aan het programma is dat misschien niet eens zo gek, maar Roshina laat weten dat dit allemaal reuze mee valt en dat niemand zich zorgen hoeft te maken. 

Fans onnodig bezorgd om gewichtsverlies van Elke 

In de Temptation Gossip aflevering met Roshina wordt duidelijk dat we ons geen zorgen hoeven te maken over Elke. "Ik heb me helemaal geen zorgen gemaakt om het afvallen van Elke. Het lijkt heel erg, maar volgens mij is ze maar zo’n vijf kilo afgevallen door veel te sporten en gezond te eten", vertelt Roshina over haar vriendin. "Ze is meer voor zichzelf gaan zorgen en daar ben ik trots op, dat ze zo sterk is en is geweest", voegt ze nog toe. Geen reden om bezorgd te zijn dus. Be proud instead!

Elke onzeker door haar Temptation avontuur

In Temptation Island zagen wij allemaal hoe slecht Elke over zichzelf praatte. Arda ging vreemd met verleidster Eline en volgens Elke kwam dat allemaal door haar uiterlijk. "Ben ik dan echt zo lelijk?" Dat is wat ze zei tegen haar inmiddels ex-vriend Arda bij het laatste kampvuur van Temptation Island. Gelukkig gaat het nu heel goed met Elke!

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved