News

Het is zover: de hereniging van de koppels bij laatste kampvuur van Temptation Island

Na twee weken worden de koppels van Temptation Island weer herenigd met hun partners. De relatietest was zoals altijd zwaarder dan de kandidaten zich hadden voorgesteld en dit seizoen zwichten sommigen toch voor de verleiding. Tijdens het allerlaatste kampvuur wordt dit ook uitgebreid besproken.

Simone krijgt Zach's joker te zien tijdens laatste kampvuur

Zach en Simone komen later in het spel, nadat Gianni en Melissa naar huis zijn gestuurd. Met goede voornemens begint het koppel aan de relatietest, maar tijdens de twee avond gaat Zach al de fout in. Hiervoor zet hij zijn joker in. Tijdens de (kille) hereniging tussen het stel, bekijken ze samen de beelden van de joker. Zach geeft toe zich te schamen en spijt te hebben van zijn acties., maar is ook teleurgesteld in Simone. "Ik denk dat wij de laatste maanden een hele goede relatie hebben gehad, maar er zit nog heel veel oud zeer. De beelden die ik heb gezien, daarop had je totaal geen respect. Je zette mij voor schut", is zijn verklaring. "Ik heb niet voor niks slecht over je gesproken, want je bent toch een fuckboy", valt Simone aan. Dit is daarom ook het einde van hun relatie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Temptation Island (@temptationisland) on

Twee koppels hebben Temptation Island wel overleefd

Terwijl Simone en Zach met ruzie het eiland verlaten, is dit voor Chris en Angela een heel ander verhaal. Het stel vliegt in elkaars armen en zijn dolgelukkig om elkaar weer te zien. "Voor mij is dit een bevestiging dat ik hem helemaal kan vertrouwen en niet meer hoef te twijfelen aan onze relatie. Ik weet nu zeker dat we voor altijd samen blijven", zegt Angela over Chris. Ook Roshina en Karim zijn blij om elkaar weer te zien, hoewel Karim nog wel een aantal vragen heeft voor zijn vriendin. Uiteindelijk lopen ze hand in hand naar het busje.

Elke en Arda hebben een emotioneel kampvuur voor de boeg, waarbij Arda nog steeds niet kan verklaren waarom hij het zo 'verkloot' heeft. Elke maakt duidelijk niet meer verder te willen met hem, maar hem alle geluk en liefde gunt. 

Volgende week zullen we zien hoe het nu met de koppels gaat. 

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved