News

Allereerste weggestuurde ex Laurence doet boekje open over EOTB

Als er iets aanwezig is tijdens dit seizoen Ex On The Beach: Double Dutch, is het een hele hoop drama. Sinds de aangespoelde exen EXtra power krijgen, is niemand meer zeker van zijn plekje in de villa. Zo wordt Laurence, die voor Dennis uit de zee kwam lopen, als allereerste kandidaat naar huis gestuurd. Hierover vertelt ze alles aan Het Laatste Nieuws.

Laurence verklapt details over seizoen 6 van Ex On The Beach

Aan Het Laatste Nieuws vertelt Laurence over haar korte (tweede) deelname aan Ex On The Beach. "Het is jammer dat het deze keer zo kort was, want ik vond iedereen heel erg fijn. Ik had graag meer tijd met hen doorgebracht, maar dat werd me niet gegund." Toch is er volgens Laurence nog van alles mogelijk tijdens dit seizoen, misschien zelfs een terugkeer. "Als je dat wil weten, zal je moeten blijven kijken. Ik kan alleen maar zeggen dat dit seizoen van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ echt het meest gekke ooit is!". Dat belooft veel goeds.


via GIPHY

EOTB-Laurence twijfelt aan de reden dat zij moest vertrekken

Wanneer Lynn's ex Robin moet kiezen welke kandidaat hij naar huis gaat sturen, twijfelt hij tussen Laurence en Olivia. Volgens Robin heeft hij tot nu toe het minste met deze twee dames gesproken. Uiteindelijk kiest hij ervoor dat Laurence haar koffers moet pakken en dit zorgt voor een emotioneel afscheid. "Ik weet niet of dat volledig klopt. Ik denk dat Robin zich ook gebaseerd heeft op uiterlijk. Hij kende me niet en ik ben z’n type niet, dus ja...".

Bron: hln.be, lovereality.nl | Beeld: MTV

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved