News

Op deze datum staat het laatste seizoen 13 Reasons Why op Netflix

13 Reasons Why: de veelbesproken Netflix-serie. Drie seizoenen lang mogen we genieten van alle drama, geheimen en romantiek die de studenten op Liberty High meemaken. Netflix kondigde gisteren aan dat het laatste seizoen binnenkort te streamen is en dat is sneller dan verwacht. Yes!

Het laatste seizoen van 13 Reasons Why op Netflix

Pak de tissues er maar gauw bij, want zoals alle de vorige drie seizoenen komen er vast weer talloze emotionele scenes. Lang hoeven we gelukkig niet meer te wachten, want 5 juni staat het allerlaatste seizoen op Netflix. Hier gaan we zien hoe de leerlingen van Liberty High zich voorbereiden om af te studeren, maar ook moeten ze een groot geheim zien te verbergen. De echte moordenaar van Bryce Walker loopt namelijk nog steeds op vrije voeten, terwijl Montgomery 'Monty' de la Cruz hiervoor is veroordeeld. 

Nieuwe personages in het vierde seizoen van 13 Reasons Why

Daarnaast wordt ook bekend gemaakt dat actrice Nathalie Lander en acteur Gary Sinise een rol in 13 Reasons Why gaan spelen. Nathalie speelt van Amanda en Gary neemt de rol van Dr. Robert Ellman op zich. Verder is nog niets bekend over deze personages. De productie van het vierde seizoen is vorig jaar al begonnen en de opnames zijn voor het uitbreken van het coronavirus afgerond. Ook is bekend gemaakt dat het laatste seizoen tien afleveringen bevat, in plaats van dertien zoals bij de vorige seizoenen. 

Wist je dat deze 13 Reasons Why-acteur in een band speelt? 

Bron: superguide.nl, edition.cnn.com | Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved