News

OMG! Zo werkt McDonald’s aan de heropening van de restaurants

Als er één restaurant is dat wij massaal missen, is het de McDonald’s wel. Take out en delivery zijn hier en daar nog wel mogelijk, maar helaas is het door de coronacrisis tijdelijk niet mogelijk om bij je favoriete McDonald’s restaurant binnen te stappen. Gelukkig hebben wij nu goed nieuws, want je kunt binnenkort – zodra de overheid het goedvindt – weer IN een McDonald’s genieten van je favoriete frietjes, burgers en nuggets! De crew wordt al op de nieuwe manier opgeleid om zo snel mogelijk open te kunnen. In Arnhem is zelfs al een proeflocatie ingericht. Yay!​

De McDonald’s komt met Take Out Plus en Dine In

Dat we voorlopig nog wel even moeten dealen met de anderhalvemetereconomie, dat is eigenlijk onvermijdelijk. Toch hoeven we niet bij de pakken neer te gaan zitten, want er is nog genoeg mogelijk. McDonald’s denkt daar gelukkig net zo over en zij zijn hard bezig met bedenken hoe hun restaurants toch weer open kunnen. Ze hebben hiervoor twee opties bedacht: Take Out Plus en Dine In. Bij Take Out Plus bestellen gasten in het restaurant en kunnen ze de bestelling in een speciaal ingerichte ruimte aan statafels opeten, in groepjes van maximaal drie personen. Bij Dine In wordt de bestelling in het restaurant aan tafel geserveerd, met behulp van een wagentje waar de McDonald’s medewerker het eten op serveert. Slim!

Zo bereidt de McDonald’s crew zich voor op de heropening 

McDonald’s lanceert vandaag ook een videoclip voor haar medewerkers met uitleg over de aangepaste werkwijze in de restaurants. Rapper Jac Forty heeft de tekst ingezongen en medewerkers spelen mee in de videoclip. Met de videoclip ‘zet neer, stap weg, pak over’ proberen ze de nieuwe werkwijze op een leuke manier bij de crew van McDonald’s over te brengen. 

Watch on YouTube

 

Proeflocatie van McDonald’s bij Arnhem GelreDome  

Bij het GelreDome in Arnhem staat al een proeflocatie die is ingericht volgens de nieuwe manier. Arnhem GelreDome is het eerste McDrive restaurant waar McDonald’s vanaf vandaag ook Take Out introduceert. Dit is speciaal voor mensen die de McDrive niet kunnen bereiken, zoals voetgangers of fietsers. Allemaal contactloos natuurlijk en volgens de officiële richtlijnen. Wij kunnen niet wachten tot alle restaurants open zijn!

Must reads 👀