Food

OMG! HEMA komt met extra dikke tompoucen voor Bevrijdingsdag

hema-sneaker-tompouce

Wie is er nou niet gek op tompoucen? Wij schuiven er zonder moeite eentje naar binnen. Speciaal voor Bevrijdingsdag komt de winkel van de lekkerste tompoucen, HEMA, met een speciale variant van dit heerlijke gebakje. Ze zijn helemaal in stijl en wij kunnen niet wachten om deze te proberen.

Speciale tompoucen vanwege 75 jaar vrijheid

Op 5 mei viert heel Nederland de vrijheid. Dit jaar is het 75 jaar geleden dat ons land bevrijd werd en daarom introduceert HEMA een speciale versie van hun overheerlijke tompoucen. Een luxe poes met een dubbele vulling. Een. dubbele. vulling. Gelukkiger kun je ons niet maken. Ook de bovenkant, die normaal gesproken roze is, heeft nu een make-over gekregen. Hij is namelijk bedrukt met de Nederlandse vlag. 

via GIPHY

De prijs is ook om van te genieten

Deze feestelijke tompouce kost €1,35. Hierdoor is het bijna onmogelijk om geen dikke voorraad in te slaan. Daarnaast is de oranje tompouce slechts €0,75. Om deze actie nog een tikkeltje aantrekkelijker te maken, krijg je bij drie tompoucen de vierde gratis. Je kunt ze in de winkel ophalen of online bestellen. Hier worden wij erg gelukkig van. 

Liever zelf een taart maken? Dan is dit recept zeker een aanrader.

Bron: favorflav.com | Beeld: iStock

Must reads 👀