Lifestyle

Deze smartphone is pérfect voor het maken van Instagrammable foto's (+WIN)

Van de ideale selfie tot het bekijken van Instagram-updates uit celebville: ligt het aan ons, of zit die telefoon aan onze handen vastgroeid? Een dag zonder telefoon is een dag niet geleefd, zullen we maar zeggen. Zeker nu je super veel tijd over hebt, is het heerlijk om jezelf de komende zomer te vermaken met het maken van dé Instagrammable foto. Als jij jezelf hierin herkent, hebben we goed nieuws voor je!

Je besties zijn er inmiddels wel aan gewend dat ze je regelmatig kwijt zijn omdat je ergens hét perfecte licht hebt gespot. Wacht even ladies, dit moet nú worden vastgelegd! Is this you? Dan word je vast héél enthousiast van het nieuws dat wij vandaag met je kunnen delen. Er komt namelijk as we speak een nieuwe smartphone aan die geschikt is voor de échte fotografie junkies. We hebben het over de OPPO Find X2 Neo en in dit artikel vertellen we je er alles over. Spoiler alert: je kunt je eigen exemplaar winnen ;-) Let's go!Je schiet anytime de mooiste foto's
Hoewel we voorlopig niet op festivals kunnen shinen, zijn er genoeg andere momenten waarop een fijne camera op je telefoon geen overbodige luxe is. Loop je met dit mooie weer door de stad te struinen of lekker in de natuur, is het toch wel zo fijn om dat ene toffe shot te kunnen maken. Dat moet wel goed komen met deze nieuwste release in smartphoneland, namelijk de OPPO Find X2 Neo. OPPO heeft eigenlijk alleen maar smartphones met goede camera's. Zo goed zelfs dat ze ook samenwerken met celebrity-fotograaf William Rutten. Handig dus als jij ervan houdt om je bezig te houden met fotograferen! Met OPPO's nieuwste speeltje kun je losgaan met de maar liefst vijf (!) camera’s: eentje aan de voorkant en vier camera's aan de achterkant, waarvan je met de zoomcamera de kleinste details op de foto kunt krijgen. Dan hebben we het nog niet eens over de selfiecamera met handige beauty filters gehad. Als je met al die tools niet de perfecte instafoto kunt schieten, weten wij het ook niet meer. Back in the days nog best wel lastig om een leuk eindfilmpje over te houden aan die ene toffe dag met je besties, maar op de OPPO Find X2 Neo zitten allerlei easy tools om je content direct mee te editten, zoals de OPPO's SoLoop app. Handig!

5G-ready
Je hebt het vast al wel meegekregen, maar 5G is hier. Ook deze nieuwe beauty bezit de nieuwste internetvorm. Yay! Super snel internet is ideaal voor lange Instagram-sessies. Maar, ken je dat gevoel van een gloeiend hete telefoon aan je oor? De OPPO Find X2 Neo heeft dus een soort warmtegeleidende gel in het toestel zitten, waardoor je helemaal geen last hebt van een hete telefoon aan het einde van die lange scrollsessie of telefoongesprek met je bff. Bang voor een onveilig netwerk hoef je trouwens niet te zijn, want OPPO ondersteunt alleen nog het veilige NSA 5G. Pfieuw!

Je zou denken dat de telefoon door al die technische snufjes en vijf camera's súper dik is uitgevallen, maar dat is gelukkig niet zo. Het is zelfs de dunste 5G-smartphone ter wereld! De batterij gaat ook nog eens super lang mee, zodat jij helemaal los kunt gaan met fotograferen en video's maken.

 


Kan je niet wachten tot je zelf de mooiste foto's kunt schieten met deze telefoon? Goed nieuws! Girlscene mag een exemplaar van de OPPO Find X2 Neo in Moonlight Black weggeven. Yes!

Wat moet je doen om kans te maken op deze smartphone?
1. Volg OPPO Nederland op Facebook en Instagram
2. Volg Girlscene op Facebook en Instagram
3. Laat hieronder jouw ultieme tip achter voor de beste plek voor de perfecte Instagrammable foto. Vergeet niet je je e-mailadres achter te laten, want dan komt de prijs goed bij de winnares terecht!

Wat is jouw ideale plek voor de perfecte Instagramfoto?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

De OPPO Find X2 Neo in Moonlight Black is vanaf nu verkrijgbaar bij T-MobileTele2Mobiel.nl en Ben of los voor € 699.

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met OPPO

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved