Celebs

Sad news: Like Monica stopt na vier afleveringen

Keek jij ook zo uit naar de woensdag, omdat er dan weer een nieuwe aflevering van ‘Life Monica‘ te zien was op Videoland? Wij wel en we balen er dan ook ontzettend van om dat nieuws met jullie te moeten delen. Na vier afleveringen hebben ze besloten om met de serie te stoppen. 

Opnames Like Monica zijn gestopt

Gisteren is de vierde en ook meteen de laatste aflevering van Like Monica op Videoland verschenen. De realityshow van Monica Geuze is erg populair en werd veel bekeken. Door de maatregelen van het coronavirus worden er voorlopig geen nieuwe afleveringen meer gemaakt… De 25-jarige vlogster hield gisteren een Q&A op de stories van het Videoland Instagram-account. Ze reageert op de vraag welke aflevering de laatste is. “Dat is helaas de aflevering die vandaag online gekomen is, namelijk aflevering vier.” 

Opnames stop gezet door het coronavirus

Op een andere vraag antwoordt ze met: “Helaas was dit voorlopig even de laatste. Wegens het coronavirus liggen de opnames helaas stil.” Volgens Monica is er zeker een kans dat de opnames verder kunnen als alles voorbij is. In de laatste aflevering van Like Monica kijkt Monica live naar de toespraak van Minister-President Mark Rutte, die op 16 maart plaats vond. Na deze toespraak belt Monica meteen haar beste vriendin Danique. Ze zegt dat ze alles afgezegd moet worden, helaas ook de opnamens van Like Monica…

Bron: rtlboulevard.nl, Videoland.nl | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀