News

Monica Geuze denkt dat Lars gehoopt had dat het weer goed zou komen

Dat de relatie tussen Lars Veldwijk en Monica Geuze voorbij is, dát kan je haast niet zijn ontgaan. Life goes on, want vorige week maakte Monica in haar nieuwe realityserie op Videoland bekend dat ze weer aan het daten is. In de tweede aflevering gaat ze meer in over de heftige reactie die dat bij Lars opleverde.

Monica: ‘Ik denk dat Lars hoopte dat het weer goed kwam’

Nadat de relatie tussen hem en Monica voorbij was, vertrok Lars voor zijn voetbalcarrière naar naar Zuid-Korea. Monica heeft het hier super moeilijk mee, maar in haar realityserie Like Monica kon je vorige week zien dat ze toch weer aan het daten is. De 29-jarige makelaar Robbert is de gelukkige. Lars is hier alleen iets minder blij mee, want hij moest in de eerste aflevering van Like Monica ontdekken dat Monica een nieuwe vlam heeft. Pijnlijk!

In aflevering twee die gisteren online is gekomen op Videoland, vertelt Monica dat ze denkt dat Lars gehoopt had dat het weer goed zou komen. “Als je dan hoort dat ik daadwerkelijk verder ben gegaan, dan snap ik dat dit weer een extra klap is als je die hoop nog had.” Toch is het voor Monica duidelijk dat ze verder moet gaan met haar leven. “Als vader van ZL hou ik heel veel van hem, maar ik begrijp niet hoe je voor onbepaalde tijd naar de andere kant van de wereld kunt verhuizen als je gewoon twee kinderen hebt hier.”

View post on Instagram
 

Lars gunt Monica een nieuwe liefde 

Lars vindt het dus niet zo leuk dat Monica weer verder is gegaan met haar leven, zónder hem. Toch kun je in de tweede aflevering van Like Monica zien dat hij haar in een telefoongesprek wel het geluk gunt. “Je bent vrijgezel, je kan doen en laten wat je wil. Ik hoef niet te weten met wie je allemaal date. Als het serieus is en je denkt dat ie over de vloer komt thuis, dan wil ik het wel graag weten. Als er iets gebeurt tussen ons, dan mag dat geen invloed hebben op Zara-Lizzy.” 

Beeld: RTL | 

Must reads 👀