Lifestyle

Je kunt vanaf de bank digitaal een bezoekje aan deze dierentuinen

Kan jij ook zo genieten van een dag naar de dierentuin? Helaas is dit nu niet mogelijk en moet iedereen thuis blijven. Toch kan je dit weekend een uitstapje maken, vanuit je eigen woonkamer. Je kan namelijk een bezoekje brengen aan verschillende dierentuinen vanuit je luie stoel. 

Dieren via een livestream bekijken

Als je gek bent op tijgers of ook het liefste een koala wil knuffelen, kan je van een afstandje (net als in de echte dierentuin) genieten van hun gezelschap. Via een livestream in de San Diego Zoo kan je de dieren volgen en kijken wat voor avonturen ze allemaal beleven. Avondmensen kunnen een kijkje nemen bij de rustige uilen en overdag kan genieten van de prachtige giraffes, olifanten, penguins en andere dieren. Onlangs is er ook een nieuw babyaapje geboren, dus dit is zeker de moeite waard om te bekijken. 

Bekijk de live-streams hier.

View post on Instagram
 

Dierenpark Amersfoort doet ook mee

Dierenpark Amersfoort kwam op hetzelfde idee en deelt via Youtube ook beelden van de camera’s die in het park hangen. Je kan namelijk dag en nacht toekijken om te checken wat de olifantenkudde aan het doen is. Yay!

Watch on YouTube

Wist je dat je, naast virtueel de dierentuin bezoeken, ook virtueel door musea kan lopen? Check het hier.

Bron: manify.nl, studentproblems.com | Beeld: iStock