Celebs

Doorgeslagen fan probeerde stiekem huis van Ariana Grande binnen te sluipen

Ariana Grande heeft ontzettend veel fans. Hoewel veel fans het houden bij muziek draaien, posters of een fanclub, zitten er af en toe ook een paar 'doorgeslagen' personen tussen. Het liep laatst volledig uit de hand en er moest zelfs de politie aan te pas komen. 

Fan opgepakt bij huis Ariana Grande

Onlangs lukte het een 20-jarige fan om langs de beveiliging van Ariana's huis te gaan. Daarna klopte hij rond 14:00 uur 's middags schaamteloos op haar deur en vroeg of zijn idool thuis was. De bewaker die de deur opende vertelde de geobsedeerde fan dat Ariana Grande niet thuis was. Het is onduidelijk hoe de fan de strenge bewaking op het terrein wist te omzeilen en Ariana's huis onopgemerkt kon bereiken. 

Spugen op de politieagent

Op een gegeven moment had de beveiliging toch door dat er iets niet klopte en hebben ze de politie gebeld. Toen de agenten aankwamen, vonden ze de man dichtbij het huis en tijdens het arresteren spuugde hij op een agent. Ook had de fan een liefdesbriefje aan Ariana en een routebeschrijving naar haar huis in zijn bezit. Hij is aangeklaagd voor op verboden terrein komen en geweld tegen een agent. 

Bron: tmz.com, rtlboulevard.nl | Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook