News

Temptation Island krijgt twist en introduceert de ‘kampvuurjoker’

Vanavond morgen we weer: een nieuwe aflevering van Temptation Island 2020. Sla maar vast een flinke zak popcorn in, want het belooft dramatime te worden. Het eerste kampvuur staat op de planning. Waar dat normaal niet gelijk heel veel drama oplevert in het begin, is er nu een kleine twist waardoor er paniek uitbreekt.

De kampvuurjoker

Hoewel het eerste kampvuur over het algemeen vrij rustig verloopt tijdens Temptation Island, gaat het er dit jaar heel anders aan toe. De makers van het programma hebben namelijk een twist bedacht: de kampvuurjoker. De koppels krijgen allemaal één keer de optie, oftewel de joker, om hun beelden niet aan hun partner te laten zien. Dit zorgde voor veel ophef bij de kandidaten. “Als ik een joker krijg dan ben ik écht kwaad. Ik heb liever dat ik iets fouts zie van hem, dan dat ik niets zie en mezelf helemaal gek zit te maken” roept Melissa geschrokken. Ook de andere kandidaten waren er niet blij mee.

Tranen bij het eerste kampvuur

Ook Elke is niet vrolijk meer na het eerste kampvuur. Ze krijgt beelden te zien van haar liefje Arda waar ze niet blij mee is. “Ik heb het keihard onderschat” zegt ze na het zien van de beelden. “Ik heb echt spijt dat ik hieraan heb meegedaan” vervolgt ze en geeft toe dat ze hem echt niet leuk vindt op de beelden. “Ik ben een sterk persoon van mezelf, maar ik weet dat het volgende kampvuur nog erger zal zijn.” De tijd zal het leren… Bekijk hieronder alvast wat beelden uit de aflevering van vanavond.

Benieuwd welk koppel Temptation Island 2020 binennkort gaat verlaten? Dat lees je hier.

Beeld: RTL

Must reads 👀