Lifestyle

Er bestaat nu Tipsy Wine Yoga en hier kun je deze les volgen

Trommel je vriendinnen maar op en trek je sportkleding maar uit de kast. Girls Who en The Student hotel Amsterdam organiseren namelijk binnenkort Tipsy Wine Yoga. Dat betekent rekken en strekken, terwijl je aan het genieten bent van een glaasje wijn. 

Tipsy Wine Yoga

Hoe lekker is het om na een drukke week vol met deadlines, verplichtingen en andere stressvolle dingen even helemaal tot rust te komen? Juist. En hoe kan dat beter dan met yoga en wijn? In Amerika is het al een populair event en nu waait de trend over naar Nederland.

De combinatie heeft een heleboel voordelen. Wijn bevordert je focus- en concentratievermogen én zorgt ook voor een gezellige sfeer. Als je alleen gaat zorgt de alcohol er ook voor dat de metale spanning er een beetje af gaat en je jezelf sneller op je gemak voelt. 


 

Hier moet je zijn

Het evenement vindt plaats op donderdag 26 maart van 18:00-19:00, met een aansluitende borrel voor wie wil. De locatie is The Student Hotel Amsterdam in Amsterdam-West. Het evenement kost €10 inclusief een yogamat en een glas (eventueel alcoholvrije) wijn. Let’s go!

Koop hier je tickets.

Beeld: iStock, Unsplash 

Must reads 👀