News

Het lijkt erop dat Temptation’s Liessinde en Orpheo een kindje verwachten

Orpheo en Liessinde deden vorig jaar mee aan Temptation Island VIPS. Het koppel viel in toen Channah en Quintin het programma verlieten door de zwangerschap. Remember? Het lijkt er nu op dat Liessinde en Orpheo óók een kindje verwachten. Tenminste, die indruk wekten ze met een foto die ze onlangs op Instagram plaatsten.

Temptation Island’s Liessinde zwanger?

Na Channah en Quentin en Rodanya en Morgan lijkt erop dat er nóg een Temptation-baby op komst is. Orpheo en Liessinde plaatsten een paar dagen geleden een foto op Instagram waarop alles wijst naar een zwangerschap. Orpheo Krelis deelde namelijk een foto waarop zijn hand op de buik van Liessinde Ferrier ligt met de volgende tekst: ”Na een tijdje afwezig te zijn geweest op social media kunnen Liessinde en ik binnenkort het nieuws met jullie delen. Wij hebben namelijk een kleine verrassing waar wij allebei heel enthousiast over zijn”. Fans waren in shock toen ze dit bericht lazen en reageerden verbaasd.

Foto is verwijderd

Toch denkt niet iedereen dat het gaat om een zwangerschap. De foto is namelijk inmiddels weer verwijderd. Sommige fans denken dat het gaat om een stunt en dat de foto iets te maken heeft met een lancering dat iets heeft te maken met voeding. Wij houden je natuurlijk op de hoogte.

Beeld: RTL

Must reads 👀