News

Dit is de bizarre reden waarom Taylor Swift niet aanwezig was bij de Grammy’s

De Grammy Awards 2020 vond afgelopen weekend plaats. Voor de 62e keer werden de awards uitgereikt aan de grootste artiesten van het moment. Het was een avond vol spectaculaire shows, emotionele optredens en speeches. Billie Eilish brak het record. Ze was de jongste artiest met maar liefst zes verschillende prijzen. Ondertussen was er één zangeres niet aanwezig bij de Grammy’s, namelijk: Taylor Swift. En wel om een hele bizarre reden… Lees snel verder, want wij vertellen je meer.

Taylor Swift niet bij Grammy’s zonder prijs

Zangeres Taylor Swift was afgelopen zondag niet aanwezig en volgens New York Post had ze daar een reden voor. De krant zegt namelijk dat meerdere bronnen verklaren dat de zangeres alleen wilde komen als ze een award zou winnen. De organisatie van de Grammy’s heeft voor de show aan Taylor laten weten dat ze de uitslag nog niet weten. Daarna nam de zangeres een hele bizarre beslissing…

Thuisblijven

Ze bleef namelijk thuis. Eén van de insiders van Taylor vertelt aan de krant: “Eén van haar mensen belde en wilde weten of ze een Grammy zou winnen. Het werd niet echt als eis neergelegd, maar ze was wel aan het vissen. Uit het gesprek werd duidelijk dat als ze niet zou winnen, ze ook niet zou komen.” Een andere bron zegt: “Het is algemeen bekend in de muziekindustrie dat er is gebeld om te horen of ze een Grammy zou krijgen. Dat kon de organisatie niet vertellen, dus is ze niet gegaan.” Wait… What!?

Een grote fabel

Een woordvoerder van Taylor zegt dat het een grote fabel is: “Dit is niet waar en lachwekkend, ze is gewoon niet gegaan.” En om daar nog de titel van een recente hit van de zangeres aan toe te voegen zei hij: “You need to calm down.” 

Miss Americana

Toch zijn daar wat twijfels over. Op donderdag, een paar dagen voor de Grammy, woonde Taylor namelijk de première van haar documentaire ‘Miss Americana’ bij op het Sundance Film Festival. Dit was in Park City, Utah. Er is dus ook een kans dat ze gewoon niet in Californië was.

Vorig jaar weigerde Ariana Grande op te treden bij de Grammy’s. Benieuwd waarom? Lees het hier.

View post on Instagram
 

Bron: RTL, Insider.com | Beeld: Getty Images 

Must reads 👀