News

Love Island-Nick is gespot met deze Temptation Island-verleidster

De knappe Nick van Volen verliet Love Island met Alicia, maar kort daarna bleken de twee toch niet voor elkaar gemaakt te zijn. Ze beëindigden hun relatie en hierna gingen al snel geruchten rond dat Nick het wel erg gezellig zou hebben met mede-Islander Lisa. Deze geruchten werden als snel ontkracht, maar nu is er een nieuwe dame in het spel. Nick is namelijk gespot met niemand minder dan Temptation Island-verleidster Lie Meurs.

Nick van Volen gespot met verleidster Lie Meurs

De prachtige Lie begon haar reality-carrière als deelneemster van Ex on the Beach en verscheen hierna als verleidster op de televisie. Deze tattoo queen lijkt in de smaak te vallen bij Nick, want de twee zijn samen gespot in een restaurant in Eindhoven. Een oplettende fan zag de vermeende lovebirds en maakte snel een foto. Deze foto vind je hier

Nick en Lie hebben nog niet gereageerd op de geruchten

Nick en Lie hebben nog niet gereageerd op de geruchten, wel volgen ze elkaar op Instagram. Of de twee daadwerkelijk aan het daten zijn of dat het hier om een vriendschap gaat, is dus (nog) niet bekend. Wij hopen op het eerste: ze zouden toch een enorm leuk koppel vormen? 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Bron: lovereality.nl | Beeld: RTL

Must reads 👀