Celebs

Zo gaat het nu met de leden van popgroep Ch!pz

1

"1 - 0 - 0 - 1 nights, arabian nights. It's a journey of a lifetime!" Wat een hit was dat, hè? Kon jij net als ons ook geen genoeg krijgen van Ch!pz? Dan ben jij vast enorm blij dat de groep weer back is. Ja, echt: na een pauze van zo'n zeven jaar treedt Ch!pz weer op! Zo kan jij 1001 Arabian Nights, Cowboy, One, Two, Three! en Carnival gewoon nog eens live luisteren. Benieuwd wat de leden in de tussentijd hebben gedaan en hoe ze er nu uitzien? Je leest het hieronder.

Hoe gaat het nu met: Ch!pz?

Ch!pz begon in 2003 met optreden en scoorde vanaf toen hit na hit. Helaas nam hun succes af en besloot het management eind 2010 de band op te heffen. Och, och wat waren we verdrietig na dit nieuws. Gelukkig kwamen de leden op 1 april 2018 met goed nieuws: er stond een show in de Ziggo Dome op de planning. Je raadt het vast al: dit was een grap. Maar door de enorme hoeveelheid positieve reacties, besloot de band toch écht weer bij elkaar te komen. Yay. Sinds eind 2018 heeft Ch!pz al opgetreden bij Qmusic Foute Party, halloweenfestival Smèrrig en Paaspop. Tegenwoordig staan ze bij vele edities van SUPER FOUT op het podium en kan je de groep boeken. Zo zagen de leden van Ch!pz er vroeger uit:

Ch!pz hoe is het nu metVan links naar rechts: Peter, Rachel, Cilla en Kevin

Peter Rost

Dit knappe Ch!pz-lid heeft niet stilgezeten nadat de band eind 2010 stopte. Hij kon het performen niet zomaar achter zich laten: met zijn dansgroep The Devils stond hij in 2012 in de finale van Holland's Got Talent. Ze wonnen niet, maar goed was het wel. Tegenwoordig danst hij nog steeds, maar is hij ook model, online coach en personal trainer. Zelf traint dit bandlid van Ch!pz ook keihard: wat een lichaam!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chipz-official (@chipzofficial) op

Rachel van de Hoogen (Rach-L)

Rachel is een van de zangeressen van Ch!pz. Ze is het enige lid van wie niet bekend is wat ze in de pauze van Ch!pz gedaan heeft. Grote kans dat ze al die aandacht even zat was. Gelukkig is ze daar nu op teruggekomen en schittert ze weer als Rach-L in Ch!pz. You go girl.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chipz-official (@chipzofficial) op

Cilla Niekoop (C!lla)

Cilla staat nu weer te springen en te zingen op het podium, maar na de stop van Ch!pz deed ze iets heel anders. Helemaal uit de schijnwerpers verdween ze niet: ze is gaan presenteren. Dit deed ze onder andere voor Omroep Brabant. Naast artiest en presentatrice is Cilla ook trotse moeder van zoontjes Quinn en Kasey. Lief!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chipz-official (@chipzofficial) op

Kevin Hellenbrand (Kev!n)

Kevin, inmiddels vader van Zoey en gelukkig met Bibi, wilde maar één ding na zijn Ch!pz-tijd: een solocarrière. Hij was het zingen nog lang niet beu en bracht enkele solonummers uit. Hiervan zijn Good Times, Sparks Will Fly en Allright de bekendste. Ook dansen sprak hem nog steeds aan en dus opende hij zijn eigen dansschool: Studio Hellenbrand. Zijn solocarrière liet hij in 2012 achter zich en nu staat hij weer met z'n oude maten van Ch!pz op het podium te swingen. Yay.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chipz-official (@chipzofficial) op

Ben jij benieuwd hoe het met de meidengroep KUS gaat? Dat lees je hier.

Bron: grazia.nl, janvis.nl, rtlboulevard.nl | Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 24 dagen geleden joanmelda

    Economics Assignment Writing Services has become a significant challenge owing to the complexity of these Economics Research Paper Writing Services and in other cases lack of time and knowledge needed to complete Economics Coursework Writing Services.

    https://researchpapers247.com/economics-assignment-help/

  1. 1