Lifestyle

Sushi lovers opgelet: hier koop je sushi kerstballen voor in de kerstboom

Of je kerstboom nou al is opgetuigd of niet, er kunnen altijd nog wel mooie kerstballen worden toegevoegd aan je verzameling. Zeker als het gaat om sushi kerstballen, want die bestaan! Kan jij niet genoeg krijgen van sushi? Dan wil jij deze ballen zeker in je kerstboom hebben hangen dit jaar. Waar je ze scoort? Je leest het hieronder. 

Sushi kerstballen
Het is bijna kerst en de meeste huizen zijn al versierd met kerstversiering. Staat bij jou de kerstboom ook al te shinen? Maak dan nu maar snel plaats voor nieuwe kerstballen, want er bestaan nu ook sushi kerstballen. Te gek voor alle sushi lovers onder ons! Zo is er een kerstbal van soya saus, maki’s en allemaal andere lekkere sushi. De sushi kerstballen zijn van Vondels en shop je online of bij De Bijenkorf

View post on Instagram
 

Kerstcadeau sushi kerstballen
Ben je zelf niet zo fan van sushi, maar je beste vriendin wel? Dan zijn deze sushi kerstballen natuurlijk ook een heel leuk idee om aan haar te geven tijdens de feestdagen. Er zijn ook heel veel andere leuke kerstballen voor in de boom. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Disney kerstballen of deze te gekke food kerstballen. Bekijk hieronder alle sushi kerstballen en shop ze voor in de boom:

 

Beeld: iStock

Must reads 👀