Fashion

Dit wil je: aftellen tot de feestdagen met de My Jewellery Adventskalender

Let the X-Mas countdown begin! Ook dit jaar heeft My Jewellery weer een eigen adventskalender en is he-le-maal afgestemd op wat wij dit jaar willen hebben. Heb jij een hekel aan vroeg opstaan en al helemaal wanneer de dagen korter en kouder worden? Heb jíj even geluk! Wanneer jij een exemplaar van deze adventskalender bemachtigt dan wordt iedere ochtend een feestje!

10 days countdown

Natuurlijk kan jouw dag niet meer stuk wanneer er een nieuwe dag aanbreekt; je mag weer een nieuw vakje openmaken! Daarnaast ben je weer een stukje dichterbij de leukste (en gezelligste!) periode van het jaar. In ieder vakje van de adventskalender vind je een item dat speciaal door team My Jewellery is geselecteerd. Wij hebben een kijkje genomen en geloof ons; deze inhoud wíl je hebben! De adventskalender bevat voor ieder wat wils en is daarom ook mega geschikt om cadeau te geven. Dan maak je in ieder geval een goede indruk ;-).

my jewellery

Klaar voor de feestdagen
Wat de inhoud zo aantrekkelijk maakt is de keuze van de sieraden en accessoires. Alles wat erin zit is met elkaar te combineren en de inhoud is helemaal party proof.. Dan hoef je in ieder geval al niet meer na te denken wat je gaat dragen tijdens de feestdagen! Wat je dan precies krijgt is natuurlijk nog even een verrassing, maar voor de échte ongeduldige feestdagen-liefhebbers onder ons hebben we alvast een sneak peek...

Eyecatcher in huis
Naast de geweldige sieraden en accessoires, staat de adventskalender natuurlijk ook súper leuk als decoratie in huis. Het design is helemaal afgestemd op de My Jewellery-stijl: roze, groen, goud én glitters. Geef ‘m een leuk plekje op de eettafel of op je slaapkamer en jouw interieur is ook helemaal ready voor de feestdagen.

my jewellery

Bestellen
Je kunt de adventskalender online bestellen, maar hij is ook verkrijgbaar in alle 12 boutiques in Nederland. Draag je altijd gouden sieraden, of toch liever zilver? No problemo! Je shopt de inhoud in twee verschillende kleuren; handig! De prijs van de adventskalender is €49,95 en heeft een totale waarde van €138,50. Heb jij ‘m al in huis? Nee?! De voorraad vliégt het magazijn en de winkels uit, dus wacht niet al te lang meer!

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met My Jewellery

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook