Lifestyle

Deze items kun je het best scoren tijdens Black Friday 2020

Nog iets meer dan een week en dan is het zo ver: Black Friday 2020! Dé dag waarop jij al je lievelingsitems voor een heel zacht prijsje kan scoren. Er zijn zoveel producten afgeprijsd deze dag dat wij snappen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom heeft Girlscene speciaal voor jou uitgezocht wat je het best kan shoppen tijdens Black Friday 2020.

Black Friday 2020

Onze lievelingsdag in het jaar? Dat is zeker weten Black Friday. Pak je pinpas er maar vast bij, want op 27 november is het weer zo ver. Black Friday is een concept dat is overgewaaid uit Amerika, en daar zijn we erg blij mee. Het valt op de vrijdag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Deze dag wordt ook wel beschouwd als het begin om inkopen te doen voor de feestmaand december. Deze items kun je het beste scoren tijdens Black Friday 2020.

Black friday 2020: sieraden

Sieraden maken je outfit af. Zilver, goud, met een steentje of juist in een felle kleur: het kan allemaal. Tip van Girlscene: scoor tijdens Black Friday horloges! Een mooi horloge staat niet alleen mooi, maar ook enorm handig. Waar je normaal voor een goed horloge redelijk wat geld moet sparen, is Black Friday 2020 de perfecte oplossing om een mooi pareltje te scoren voor om jouw pols.

 

Black friday 2020: kleding

Al een tijdje een jurkje op het oog voor de feestdagen? Grote kans dat je 'm nu met flinke korting scoort. Dat nét te dure jurkje past nu helemaal binnen jouw budget. Handig: gooi je winkelmandje vast vol met de mooiste rokjes, sweaters, schoenen en shirtjes, dat scheelt heel wat tijd op Black Friday 2020 zelf. Daar word je toch gelukkig van!

 

Black Friday

Black friday 2020: cosmetica

Ben jij van plan helemaal los te gaan op Black Friday? Vergeet dan niet de cosmetica-afdeling, want ook hier scoor je heel veel producten met flinke korting. Lippenstiften, oogschaduwpaletten, mascara's, maar ook huidverzorgingsproducten zijn afgeprijsd. Sla je slag, beautylover.

 

Black Friday 2020: elektronische apparaten

Ben je wel weer toe aan een nieuwe telefoon? Of zoek je nog een mooie camera om de allermooiste Insta-pics te schieten? Dan is Black Friday de dag om dit aan te schaffen. Tijdens deze geweldige dag zijn er namelijk ook heel veel elektronische apparaten afgeprijsd. Wacht dus nog even en koop het op 27 november. Waarom te veel betalen?

 
Beeld: iStock
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved