Fashion

Dit worden de wintersporttrends van 2019

Ja hoor, de zomer is helemaal voorbij en de winter komt er weer aan. Veel mensen vinden dit jammer, maar wintersportliefhebbers kunnen juist niet wachten om weer van de piste af te dalen. Het is belangrijk om je warm aan te kleden wanneer je op wintersport gaat, want anders hou je het niet vol. Maar goed, het oog wil natuurlijk ook wat en daarom ben jij op zoek naar de perfecte jas voor de komende vakantie. Dit zijn de ski jassen trends 2019!

Ski jassen trends 2019 ♥ dierenprint
De dierenprints zijn niet meer weg te denken de laatste jaren. Hoewel een jurkje in dierenprint ontzettend leuk is, is het ook helemaal in om dit jaar een ski jas te dragen met daarop een dierenprint. Zebra, panter, slangenprint: niets is te gek. Mooi om te combineren met een, minder opvallende, effen skibroek.

View post on Instagram
 

Ski jassen trends 2019 ♥ neon
Neon is weer helemaal terug van weggeweest en behoort absoluut tot de trends van 2019. Afgelopen zomer was de neonkleur al geliefd, maar deze winter is neon ook gewoon heel goed te dragen. Met een neon-gekleurde jas val je hoe dan ook op tussen alle andere mensen op de piste.

Benieuwd welke trends we nog meer terug gaan zien? In dit artikel zie je welke trend uit jouw geboortejaar weer tot leven wordt geroepen.

Ski jassen trends 2019 ♥ knalrood
Opvallen mag best, en zeker op de piste. Een van de trends is dan ook knalkleur, en vooral knalrood. Knalrood is net zoals bij de dierenprint en neon trend behoorlijk opvallend. Je kunt ervoor kiezen om daarom voor een nude skibroek te kiezen. Maar wat dacht je van een en dezelfde knalkleur? Er is helemaal niks mis met een compleet op kleur gematchte outfit!

View post on Instagram
 

Ski jassen trends 2019 ♥ wit
Pas je dit jaar helemaal aan aan je omgeving en kies voor een witte ski jas. Je kunt niet fout gaan met de kleur wit en het is goed te combineren met eventuele gekleurde accessoires. Nog een voordeel: als je niet zo heel goed bent in skiën en nog weleens naar de grond wilt duiken, dan valt het niet eens op dat je helemaal onder de sneeuw zit ;-).

Ski jassen trends 2019 ♥ Leer
Als jij meer van de après-ski bent en niet zo’n fanatieke skiër bent, dan is de leren ski jas perfect voor jou. De jas houdt je zeker warm en je ziet er ook nog eens modieus uit. Leer hoeft natuurlijk niet echt te zijn, er is ook genoeg namaak te vinden.

View post on Instagram
 

Shop hier de leukste wintersport items:

 

Naast de ski jassen trends 2019 zijn er dit jaar nog veel meer trends die wij met jullie hebben gedeeld. Benieuwd naar de broeken trends van dit jaar? Je vindt ze in dit artikel.

Beeld: iStock

Must reads 👀