Beauty

Dit zijn de beste concealers om je wallen deze winter mee weg te werken

O, nee. Daar zijn ze weer. Je stapt uit bed en het eerste wat je opvalt wanneer je in de spiegel kijkt zijn die twee joekels van wallen. Ugh. Daar wil je natuurlijk niet de deur mee uit. Gelukkig is concealer uitgevonden: het perfecte product om je wallen en andere oneffenheden zoals puistjes en vlekken weg te werken. Wij hebben de beste concealers voor je op een rij gezet.


Wat is concealer?

Concealer is huidskleurig en heeft een crèmige of pasta-achtige textuur. Je kunt hiermee je oneffenheden zoals vlekken, puisten en wallen camoufleren door de concealer op je gezicht aan te brengen met een kwast, blender of je vingers.

Hoe gebruik je concealer?
Het aanbrengen van een concealer doe je door op de plek waar het gecamoufleerd moet worden een beetje concealer aan te brengen. Je kan deze aanbrengen met een concealerkwast of een blender. Vaak wordt de blender aangeraden, omdat deze de concealer goed blend. Breng de concealer aan op een schone huid. De bedoeling van concealer is om deze op te doen nadat je foundation hebt aangebracht. Vaak is de concealer ook een tintje lichter dan de foundation, zodat je make-up look er natuurlijker uit ziet. Je kunt eerst de concealer aanbrengen en dan de foundation, maar het kan ook andersom. Poeder het geheel af met transparante poeder en je bent klaar!

Hoe camoufleer je het beste je wallen?
De beste manier om je wallen te camoufleren is om eerst een corrector concealer aan te brengen met een kleur die wat neigt naar rood, zalm- of perzikkleurig. Breng dit op je wallen aan en blend dit uit met een blender of kwast. Daarna is het de bedoeling om je huidskleurige concealer aan te brengen. De rode concealer zorgt ervoor dat de blauw-grijzige tint van de wallen wegtrekt, zo zie je de wallen dus ook niet door je mascara heen. 

Welke concealer past bij mij?
Wanneer je zoekt naar een goede concealer, zijn er nog wel een aantal dingen waar je op moet letten of waar je rekening mee moet houden. Bij het camoufleren van puistjes is het bijvoorbeeld het handigst om een crème concealer te gebruiken. Een poederige concealer blijft niet zitten en een pasta concealer zorgt voor een cake-effect. Voor een corrector is het ook slim om eerst te kijken of deze kleur niet te donker is voor je huid. Wil je weten welke concealer het beste is en welke bij jou past? Wij hebben hieronder de beste concealers voor je op een rijtje gezet.

 
 
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved