Celebs

Deze Love Islander brengt haar eerste nummer uit

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kylie Jenner voor het eerst met 1-jarige dochtertje op de rode loper, Demi Lovato is straks te zien in een hele bekende serie, Rihanna krijgt haar eigen lingerie fashion show en Rowena van Love Island brengt haar eerste nummer uit. 

Love Islander Rowena brengt haar eerste nummer uit
Naast Martin is er nog een Love Islander die een eerste nummer heeft uitgebracht. Rowena is de muziekwereld ingedoken en heeft haar nummer Craxy Sexy Liveset part one gelanceerd, omdat ze graag een succesvolle DJ-carrière wil hebben. Het nummer staat op Spotify en SoundCloud, maar je moet er wel wat tijd voor vrijmaken. Hij duurt maar liefst meer dan 30 minuten. Benieuwd? Luister 'm hier.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rowéna Verdaasdonk (@rowenaverdaasdonk) op

 

Rihanna krijgt eigen lingerie fashion show
Victoria's Secret is niet meer, maar we kunnen volgende maand een andere grote lingerieshow zien. Namelijk van Rihanna. Voor haar lijn Savage x Fenty is de zangeres namelijk een grote show aan het organiseren. Op Twitter bracht Rihanna het nieuws naar buiten en we kunnen de show live zien via de streamingdienst van Amazon. Dus baal je dat de Victoria's Secret show is gestopt, dan is dit echt iets voor jou. 

Kylie Jenner voor het eerst met 1-jarige dochtertje op de rode loper
Stormi heeft haar debuut gemaakt op de rode loper en dat terwijl ze nog maar 1 jaar is. Haar ouders Kylie Jenner en Travis Scott namen de kleine baby girl mee naar de première van haar vaders documentaire Look Mom I Can Fly. Een hele happening en het was duidelijk te zien dat Stormi nog erg moest wennen aan alle pers. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door KARDASHIANS JENNER CLUB (@kardashiansjennerclub) op

Demi Lovato heeft een rol in een hele bekende serie
Het gaat gelukkig weer goed met Demi Lovato. Ze is weer aan het werk en straks ook te zien in een hele bekende serie: Will & Grace. De zangeres heeft een hele grote gastrol in het allerlaatste seizoen van de serie. Ze speelt namelijk Jenny, een mysterieuze vrouw die een hele belangrijk rol heeft in het leven van Will. Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer we Demi precies kunnen verwachten in de serie, maar we hebben er zin in!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Demi Lovato (@ddlovato) op

Bron: RTL Boulevard, Cosmopolitan | Beeld: Love Island

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook